III. Shogun bajnokság – Kardos Csaba emlékverseny

Február 15.-én immár 3. alkalommal rendeztük meg motivációs versenyünket, mely tavalyihoz hasonlóan idén is Karados Csabi barátunk emléke előtt tiszteleg. 8 klub 225 versenyzője nevezett az idei versenyre, ahol már az ifik is küzdöttek a serdülők, a gyerek 1.-2. kategória és az előkészítős gyerekek mellett. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Senior övvizsga Debrecenben

Február 06.-án vendégül láttuk a Berettyó Budo Se csapatát, akik határozott céllal érkeztek hozzánk. Rinyu sensei senior tanítványainak övvizsgát vezényelt ezen a napon a Shogun dojóban. A vizsgát a debreceni senior csapat egy része is végig dolgozta. Rendhagyó módon ezen a napon 22 senior karatéka edzett, vizsgázott együtt. Példát mutatva ezzel a hasonló korosztályú embertársaik előtt!

Gratulálunk a Berettyó Budo Se sikeres vizsgázóinak!

Osu!

MEGTEKINTÉS

Sikeres rajzpályázat

Újabb sikert könyvelhet el egy kedves karatékánk a “civil” életben. Szabó Evelin a szedresi Lovas Udvarház és a szekszárdi Garay János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény közös  rajzpályázatán különdíjban részesült!

Gratulálunk!!

MEGTEKINTÉS

Szarka Dávid Debrecenben edzett – beszámoló

Február 3. án indultam Debrecenbe ahol 4 napot töltöttem el a Shogun dojo-ban ez idő alatt mindent összeszámolva 7 edzésen vettem részt. Nagyon kedves gesztusokkal, örömteli pillanatokkal és kemény edzésekkel a hátam mögött visszavágyó érzelmekkel gondolok vissza az elmúlt pár napra. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Sikeres nyelvvizsgák

Örömmel tapasztaljuk, hogy tanítványaink nemcsak a tatamin, hanem az élet más területein is kiválóan teljesítenek! Farkas Adrienn, Szabó Dorina és Polonkai Eszter a közelmúltban sikeres Középfokú Állami Nyelvvizsgát tettek!

Gratulálunk!!!

MEGTEKINTÉS

Vizsgafelkészítő edzésen – Szolnok

2014 január 31.-én Szolnokon voltunk Senseiel, Shihan Karmazin György vizsgafelkészítő edzésén. Az edzést egy intenzív bemelegítéssel, aztán egy alapos nyújtással kezdtük. Ezután egy ido kihon és egy kihon rész következett. Majd párokban, pajzson gyakoroltunk néhány rúgást figyelve a csípő lazaságára és a technika folyamatosságára. Az edzést egy erősítő blokkal zártuk.

Osu! Szűcs Péter 3. kyu

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum