Az Év Sportolója

A Hajdú Bihari Napló minden év végén szavazást indít, annak érdekében, hogy eldöntse, ki lett az év sportolója. Ezt a díjat idén a női utánpótlás kategóriában Sólyom Anna karatékánk nyerte meg. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Futás!

Balázs Ákos a hétvégi G4 félmaraton, 10 km-es távját megnyerte kategóriájában!!! Gratulálunk!!!

MEGTEKINTÉS

Programokkal teli hétvége a Shogunosoknál

Egyesületünk tagjai pénteken Balmazújvárosban tréningeztek shihan dr. Karmazin György, szervezetünk vezetőjének irányítása mellett. A környező klubokból kb. 60 fő érkezett. Jelenlétünkkel is bizonyítottuk, hogy Hajdú-Bihar erős bázisa az SHSZ-nek. Különösen aktuális volt ez a tréning azok számára, akik nyáron vizsgázni szeretnének. A shihan röviden ismertette a közeljövő programjait, majd a bemelegítést, nyújtást követően az állásokat pontosítottuk és a helyváltoztatást gyakoroltuk. Alaptechnikákat gyakoroltunk, a végén némi kaiten lépéssel fűszerezve. A katák gyakorlása során a közelmúltban bevezetett változásoknak megfelelően gyakoroltunk. Természetesen a tréninget erősítő jellegű gyakorlatokkal zártuk. Köszönjük shihan az oktatást, illetve Sensei Berecz Gábornak, hogy helyet adott a rendezvénynek. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Téli Mátra XL – 2015

2015. január 31-én Mátrafüred már kora reggel megtelt túrázni vágyó emberekkel. A Téli Mátra XL nevezetű teljesítménytúra rajtja és célja volt ez, a Mátra lábánál fekvő település.
A korábbi évekhez hasonlóan a Shogun Team debreceni csapata is képviselte magát 7 fővel. Sempai Szabó György a 18.7 km-es S távot tűzte ki célul. Szabó Eszter, Sólyom Kata és Szabó Dorina 25.2 km-t tett meg az erdőben. Ők együtt érkeztek Debrecenből, és mindannyian sikerrel teljesítették a távot. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Rangos kitüntetésben részesült Dr. Karmazin György

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014. június 26-án megtartott ülésén úgy döntött, hogy 2014-ben Ezüst Pelikán Díjat adományoz Dr. Karmazin Györgynek!
A díjat a közgyűlés tiszteletének és megbecsülésének jeléül alapította azok részére, akik a város fejlesztése, szellemi és tárgyi értékeinek gyarapítása érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az elismerés olyan személynek, vagy közösségnek adományozható, aki Szolnok fejlesztése, gazdasági-, társadalmi-, tudományos-, oktatási-, művészeti-, testnevelési értékeinek és eredményeinek gazdagítása érdekében kimagasló érdemeket szerzett.

Az Ezüst Pelikán Díj odaítélését tanúsító oklevél és a díjat jelképező képzőművészeti alkotás átadására 2014. szeptember 1-jén kerül sor ünnepélyes keretek között Szolnok Város Napján.

Ezúton is gratulálunk Dr. Karmazin Györgynek az önkormányzat egyik legrangosabb elismeréséhez

MEGTEKINTÉS

Hivatalosan is doktor lett Shihan Karmazin György

A Shinkyokushin Harcművész Szövetség vezetőjét, a BI-KA Logisztika Kft. alapítóját, Karmazin Györgyöt doktori értekezésének április 24-i sikeres védése után, a Gödöllői Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsának döntése értelmében 2014. június 5-én hivatalosan is a gazdálkodás- és szervezéstudományok tudományág doktorává emelték. A doktori fokozat megszerzése az eddig elsősorban vállalatvezetőként ismert közlekedésmérnök és logisztikai szakember szakmai munkásságának, eredményeinek és elismeréseinek méltó megkoronázása. A doktori értekezés címe: A logisztikai szolgáltató vállalatok gazdálkodási sikertényezőinek és stratégia-választásának hatása a vállalat eredményességére.

Gratulálunk Dr. Karmazin Györgynek a hosszú kutatómunka, valamint rengeteg idő- és energiaráfordítás eredményeként kiérdemelt doktori címéhez és további sikereket kívánunk neki a logisztikai tudományterületen és a gyakorlatban egyaránt!

MEGTEKINTÉS

17. Kékes Csúcsfutás Shogunosokkal

Már tavaly, amikor még csak szurkolóként vettem részt az eseményen eldöntöttem, hogy ezt a távot én is teljesítem. Nem is igazán a 11.6 km a nehézsége a dolognak, hanem a 671 méteres szintkülönbség Mátrafüred és Kékestető között. 2014. május 24-én, Kostyál Viktor edzőtársammal együtt nekivágtunk a hegynek. J Több mint 1700 nevezés érkezett a 17. Kékes Csúcsfutásra. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Újabb példaképek a Shogunban

Egyesületünk értékrendje szerint nagyon fontos a tanulás, az önképzés. Igyekszünk minden olyan lehetőséget megragadni ahol tudásra tehetünk szert, a harcművészetekben, s azon kívül is. A gyerekek és szüleik számára is folyamatosan hangoztatjuk, hogy első a tanulás – persze egyeztetve az edzésekkel. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Sikeres rajzpályázat

Újabb sikert könyvelhet el egy kedves karatékánk a “civil” életben. Szabó Evelin a szedresi Lovas Udvarház és a szekszárdi Garay János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény közös  rajzpályázatán különdíjban részesült!

Gratulálunk!!

MEGTEKINTÉS

Sikeres nyelvvizsgák

Örömmel tapasztaljuk, hogy tanítványaink nemcsak a tatamin, hanem az élet más területein is kiválóan teljesítenek! Farkas Adrienn, Szabó Dorina és Polonkai Eszter a közelmúltban sikeres Középfokú Állami Nyelvvizsgát tettek!

Gratulálunk!!!

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum

következő oldal »