Február 15.-én immár 3. alkalommal rendeztük meg motivációs versenyünket, mely tavalyihoz hasonlóan idén is Karados Csabi barátunk emléke előtt tiszteleg. 8 klub 225 versenyzője nevezett az idei versenyre, ahol már az ifik is küzdöttek a serdülők, a gyerek 1.-2. kategória és az előkészítős gyerekek mellett.

A délelőtt gyorsan eltelt a csarnok berendezésével, a regisztrációval, s a verseny előkészületeivel.

13.00-kor megnyitóval indítottuk az estébe nyúló programot. Az országos rendezvényeknek megfelelő létszámú megmérettetésen izgatottan várták a gyerekek mikor indulhatnak a küzdelmek.

Sensei Csaba rövid köszöntőbeszéde után Gyenge László Úr, az It services képviseletében megemlékezett pár mondatban a példaképként állított Kardos Csabiról. Jelen voltak Csabi szülei és közeli családtagjai is!

A bírói kar nagyon keményen és kitartóan dolgozott aznap. Vezetőjük Pápai Zoltán Sensei volt, aki aznap ünnepelte születésnapját.

Számos támogató állt rendezvényünk mögé, kiknek tisztelettel köszönjük, hogy segítették a gyerekek fejlődésének ezen állomását.

A szabálymagyarázatot követően elkezdődtek négy küzdőtéren az előkészítős gyermekek küzdőjátékai, szurkolói pálcával.

Őket a gyerek 1. és 2. kategória kyokushin küzdelmei követték, mely közben a kicsik már az eredményhirdetésnél sorakoztak. Minden gyermek és induló éremmel oklevéllel, sőt számos ajándékkal térhetett haza. Volt arany, ezüst és bronz érem, de mégis a motiváció és a gyakorlás kapta aznap a legfontosabb szerepet.

Számos csillogó szempár jelezte számunkra, hogy igenis nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, s emellett a szakmai előrelépések sem elhanyagolhatók. Kitűnő lehetőség ez a diákolimpia elődöntő előtt, hogy tét nélküli versenyen gyakorolhassanak a tanítványok.

A serdülők és az ifik küzdelmei alatt a gyerek kategóriák is átvehették díjaikat, s számos különdíj is átadásra került.

Az estébe nyúló versenyünk nagyon hasznosnak bizonyult, ezt a számos pozitív visszajelzés igazolja a legjobban.

Külön köszönetet érdemelnek a Shogunos szülők és karatékák, akik mindenre odafigyelve egy gépezetként dolgoztak, hogy ilyen szinvonalas rendezvényt tudjunk tető alá hozni. Berendezés, regisztráció, büfé, védőfelszerelés feladása, segítség a küzdők mögött … mind-mind megfelelően működött, hála Nekik!!

Köszönetünket fejezzük ki a támogatóink felé is, hisz az ő segítségük nélkül a díjazás nem lett volna ilyen kiemelkedő!

Csodálatos nap volt ez, mely reményeink szerint jövőre megismétlődik, előtte még várható hasonló rendezvény… de erről majd később!

Osu!