Ovikarate bemutató – 2024

Újabb fantasztikus Ovikarate bemutatón vagyunk túl!
A közelmúltban a Nagyerdei ovi, a Táncsics Mihály utcai ovi és a Kemény Zsigmond utcai ovi kis Shogunos karatésai bemutatóztak a hozzátartozóik előtt!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

SHSZ Kata nap – 2024

SHSZ Kata nap – Cegléd
Egyesületünk válogatott versenyzői és feltörekvő utánpótlás katásai Cegléden gyakoroltak ezen a hétvégén.
Hajrá Shogun!

MEGTEKINTÉS

Vizsgafelkészítő edzés – 2023

Nyílt vizsgafelkészítő edzés Debrecenben.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Vizsgafelkészítő edzésen jártunk!

Szervezetünk elnöke; Shihan Szabó Tamás irányított edzést a nyári vizsga felkészülésének jegyében, melyen elsősorban kihon és az alapelvek megjelenítése volt a téma! Osu!

MEGTEKINTÉS

Együttműködés – Ezüstcsikó egyesület

A mai napon a nyíregyházi Ezüstcsikó egyesületből érkeztek tanítványok az esti utánpótlás edzésünkre! Remek gyakorlás volt ez mindkét klub tanulói számára, hisz sok koordinációs feladat és parázs küzdelmek jellemezték tréningünket!

MEGTEKINTÉS

Remek Küzdőedzés!

A közelgő nemzetközi versenyek előtt több Dojo versenyzői jöttek össze edzőtermünkben augusztus 17-én! (tovább…)

MEGTEKINTÉS

SHSZ Edzés a Shogunnál!

2018. május 4-én a Shogun Dojo adott otthont a Shinkyokushin Harcművész Szövetség küzdő és vizsgafelkészítő edzéseinek!! Köszönjük, hogy sokan ellátogattatok hozzánk!!

MEGTEKINTÉS

Programokkal teli hétvége a Shogunosoknál

Egyesületünk tagjai pénteken Balmazújvárosban tréningeztek shihan dr. Karmazin György, szervezetünk vezetőjének irányítása mellett. A környező klubokból kb. 60 fő érkezett. Jelenlétünkkel is bizonyítottuk, hogy Hajdú-Bihar erős bázisa az SHSZ-nek. Különösen aktuális volt ez a tréning azok számára, akik nyáron vizsgázni szeretnének. A shihan röviden ismertette a közeljövő programjait, majd a bemelegítést, nyújtást követően az állásokat pontosítottuk és a helyváltoztatást gyakoroltuk. Alaptechnikákat gyakoroltunk, a végén némi kaiten lépéssel fűszerezve. A katák gyakorlása során a közelmúltban bevezetett változásoknak megfelelően gyakoroltunk. Természetesen a tréninget erősítő jellegű gyakorlatokkal zártuk. Köszönjük shihan az oktatást, illetve Sensei Berecz Gábornak, hogy helyet adott a rendezvénynek. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

U8-18 edzés Debrecenben…

Fantasztikus edzésen vagyunk túl, melynek célja versenyzőink komfort zónából történő kimozdítása hét közben is. Egy rendkívül motivált és egységés csapattal tudtunk edzeni és jól tudtuk gyakorolni az aktuális szakmai modulokat. Elképesztő érzés volt megérezni és megtapasztalni a U8-18 válogatott létrejöttének és születésének pillanatait. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Toti sensei edzésein jártunk Derecskén – beszámoló

A nyári szünet utolsó szombatján Derecskére látogattunk Sempai Szabó Györggyel és Szabó Eszterrel a Derecske Budo SE által szervezett szemináriumra. A színvonalas edzéseket az Ezüst Csikó mestere Sensei Tóth Tibor vezette. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum

következő oldal »