Nyílt edzés Sensei Agócs Tiborral

CsoportképSempai Nagy Tibor kabai klubvezető meghívására Sensei Agócs Tibor a válogatott kapitánya tartott csarnokavató edzéseket 2010.09.18-án Kabán. Mindkét edzésen párokban gyakoroltunk. Délelőtt kezdésként technikával melegítettünk, a cél az idegrendszer megfelelő ”harci”, aktivált állapotba hozása volt. Figyelem, koncentráció, gyorsaság, lazaság, és minimális erő jellemezték az edzés ezen szakaszát. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Dávid Csabi 2x Világkupa győztes

Dávid Csabi 2x Világkupa győztesSzeptember 07 és 12. között bonyolították le a Világtáncfesztivált Budapesten a Sportmaxban. Klubunk versenyzője Dávid Csaba, aki a karate edzések mellett komolyan táncol, két kategóriában is a parkettre lépett a junior korosztályban. Párjával mind a mixing blues, mind a ritterbug kategóriában a dobogó legfelső fokára állhatott.

Gratulálunk Csabesz !!!

MEGTEKINTÉS

24 órás küzdőtréning – Budapest

Szept. 11-én az új Sporttemplomba szervezte a Budai HMSE a 2010. évi 24 órás tameshiwarit, melyen most bő 160 fő gyakorolt, illetve győzte le önmagát. A Shogunból heten voltak jelen a programon. Sári Enikő, Kardos Csabi, Szarka Dávid, Nagy Miki; küzdők, Baksa Laci fotós, és Bakonyi Feri és Ádám; szurkolók.

A változatos programokat felvonultató rendezvényen Krasznai Tamás, paksi klubvezető folyamatosan 100 küzdelmet teljesített, ami nagyon komoly teljesítmény.

Kardos Csabi a célját elérve a legtöbb, 221!! küzdelmet teljesítve vette át Tigris mestertől a legjobbnak járó oklevelet. A többi csapattársunk is tisztességgel helyt állt, amihez szívből gratulálunk!

MEGTEKINTÉS

Hírek Gyönkről (nyári események)

Ünnepi beszéd elmondására kértek fel, mind a helyi önkormányzat munkatársát, illetve a közelgő helyhatósági választásokban nem szereplő, sem pártot nem képviselő, független személyt keresve. A program szervezője kiemelte, valóban a jelenlegi helyzet miatt pártállástól és politikától mentes, az ezer éves történelmi múltunk napjainkban is fontos szerepet betöltő vívmányait kiemelve kell összeállítani a beszédet. Feladat nehéz és még soha nem is volt ilyen felkérésem, a kihívásokat szeretem – megfelelni mégjobban – így álltam neki felfrissíteni már homályos történelmi tudásomat. És a kép, lassan összeállt. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum