Balázs Panni országos elismerésben részesült!

A mai napon. Magyar Karate Szakszövetség díjátadóján emelték ki Panni 2019. évi nemzetközi sikereit, köztük az U20-as Európa-bajnoki címét!!!
Gratulálunk!!!


MEGTEKINTÉS

23. Horvát Bajnokság – Samobor, 2018

10 ország versenyző között indultak harcosaink, a közelgő Európa bajnokság előtt!

Eredményeink: (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Shogun Nyárbúcsúztató Bográcsozás

Kitűnő társaság, remek hangulat és összetartás jellemezte egyesületünk buliját!
Hajrá Shogun!!

MEGTEKINTÉS

XI. Zemplén kupa – Sátoraljaújhely

Ha Zemplén Kupa, akkor irány Sátoraljaújhely!
Még akkor is, ha hajnali hatkor már meleg motorral várt minket a busz a debreceni dojo elől.
A legizgatottabb a négy versenyző volt, Balázs Panni, Szűcs Péter, Dávid Csaba és Szarka Dávid, de folyamatos gyámolításból sem volt hiány a kísérők, Farkas Adrienn, Tornai Dávid és Nádasdi Márta részéről. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

14 évvel ezelőtt hunyt el Andy Hug

Tegnap volt Andy Hug halálának 14. évfordulója. A kyokushin Karate és a K1 szabályú küzdelem egyik legnagyobb alakja volt, aki példaképe a mai napig számos karatét gyakorlónak!

Osu!

MEGTEKINTÉS

A MET rendezvényén jártunk a Magyar Sportok házában

Küzdősportok és harcművészetek a testnevelésben, különös tekintettel a heti 5 testnevelés órára, című konferencián vettünk részt Február 28.-án a Magyar Sportok  házában. A rendezvényt a Magyar edzők társasága szervezte. Meghívott vendégek voltak többek között Dr Simicskó István, Dr Hoffmann Rózsa államtitkárok, Dr Borkay Zsolt a MOB elnöke. Előadásokat tartottak a teljesség igénye nélkül: Kozma Erzsébet karate szakedző, Parti Zoltán szakedző, pedagógus, Dr Petrekanics Máté a TF élettani laboratórium vezetője, Dr Lénárt Ágota a TF pszichológia tanszék, tanszékvezetője.

Az előadások mellett számos pedagógus küzdősport edző megosztotta gyakorlati tapasztalatait a jelenlévő küzdősport oktatókkal, edzőkkel.

MEGTEKINTÉS

12 évvel ezelőtt hunyt el Andy Hug

Tegnap volt 12 éve hogy a kyokushin karate egyik legnagyobb alakja betegségben életét vesztette. Ez a kép egy hónappal halála előtt készült tokióban! A legtechnikásabb harcosok közé tartozott, egy igazi példakép!

MEGTEKINTÉS

3. alkalommal futottunk fel a Kékestetőre

06.02.-án rendezte a BSI 15. alkalommal a Kékes csúcsfutást, melyen a Shogunból nyolcan vettünk részt: Szentpéteri Dia, Szabó István, Kostyál Viktor, Rácz Csaba, Incze László, Szabó György, Kardos Csaba és Nagy Miklós. Tudtuk nem lesz most sem könnyebb mint tavaly, de teljesíteni akartuk ezt a hegyi futást mindannyian. Sikerült mindenkinknek felfutnia a hegycsúcsra, s közöttük komoly eredmények is születtek; (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Itt járt a Télapó

Dec. 05.-én és 07.-én a gyerekcsoportjainkat meglátogatta a Mikulás. A szokásosnak megfelelően indultak az edzések, de a tréning közben kopogtattak az edzőterem ajtaján, s betoppant a télapó.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Andy Hug 11 éve halt meg

2000. augusztus 24-én halt meg a kiváló karatéka és K-1 bajnok Andy Hug.

Andreas Hug 1964. szeptember 7-én született Zürichben, Svájcban. Andy apa nélkül nőtt fel, édesapja az idegenlégió tagjaként Thaiföldön halt meg, sosem láthatta fiát. Hug hat évesen kezdett focizni, még a nemzeti U16 válogatott tagja is volt, de 11 évesen megismerkedett a karatéval, szerelmese lett a küzdősportnak.

A cikk további része itt olvasható!

forrás:  www.totaldamage.hu

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum

következő oldal »