Ismét Szolnokon edzettünk

Április 26-án pénteken Csaba sensei és jómagam ismét Szolnokra utaztunk, ahol shihan Karmazin György irányítása mellett tréningeztünk. Az edzés elején a jelenlévő klubvezetők és távolabbról érkezett karatékák számára a shihan ismertette a következő időszak várható eseményeit, az SHSZ szempontjából fontos továbbképzések, edzőtáborok, versenyek helyszíneit, időpontjait. A melegítést és nyújtást követően az ido-geiko-t gyakoroltuk 20-as szériákban. Ezt követően társ segítségével kata elemeket pontosítottunk. A technikák végrehajtása során fontos szempont volt a ”hajtás”, az ”ejtés” a ”szögnyitás” gyakorlása és a belső képek használata is. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Nyílt ovikarate bemutató foglalkozás

Április 23.-án a Táncsics Mihály utcai óvodában nyílt ovikarate foglalkozást tartott sensei Rácz Csaba. A 2012 októbere óta működő kis csoport bemutatta az idáig tanultakat a kedves szülőknek, hozzátartozóknak. A foglalkozás témája a testrészek ismerete, a tartásjavító gyakorlatok, alap karate technikák, játékok és a japán nyelv ismerete volt. A remek hangulatú bemutató foglalkozást követően a családtagok s az “óvóbácsi” jó hangulatú beszélgetéssel zárta a délutáni programot.

MEGTEKINTÉS

Diákolimpia döntő 2013

A 2013-as év Diákolimpia döntőjébe 27 Shogunos versenyző jutott be, akik a legeredményesebb csapatként szerepeltek az elődöntők során. Nagy várakozás előzte meg a Nyíradonyi versenyt, melyen remek szervezéssel találkoztunk. Valamennyi versenyzőnk igyekezett a legjobbat kihozni magából, mely a fizikális síkon sikerült is, viszont mentális és érzelmi területen fejlődnünk kell.

Eredményeink: (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Súlycsoportos Vb. beszámoló 1. – Schmidt Péter tollából

Remek beszámoló a tatami mellől.

Rendkívül reálisan világítja meg az első nap eseményeit Vilniusból!!

http://www.shinkyokushin.hu/hirek/az_elso_nap_kronikaja

MEGTEKINTÉS

Klubnapon jártunk a Berettyó Budo SE -nél

Szombaton (04.06.) ismét Berettyóújfaluban gyakoroltak a Shogun SE. karatékái. A Berettyó Budo SE. nevében sempai Czirják Sándor ez alkalommal sensei Tóth Tibort kérte fel az instruktori szerepre. Toti mester röviden vázolta, hogy a Shigeru Uemura-Szilágyi István-Bencze Antal által képviselt harcművész szakmai vonal rendkívül hatékony, számára hiteles és tiszta forrás, így Ő is ezen harcművészeti elv- és mozgásrendszer szerint gyakorol és oktat. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Vendég járt nálunk a Debrecenplus weboldaltól

Múlt hét pénteken Kiss Ákos, a Debrecenplus.hu weboldal szerkesztője volt a vendégünk, a felnőtt edzésünkön. Ákos a Május 04.-i I. Harcművészeti nap apropóján keresett fel bennünket. Végigdolgozta edzésünket, s később egy interjút készített Sensei Csabával, a Kyokushin karatéról és a Shogun Team munkájáról. Ő is aktívan gyakorol; kempózik a Spartan kempo klubban Debrecenben. A cikk hamarosan megjelenik honlapunkon is. Köszönjük Ákosnak a médiamunkát és a lelkes közreműködést is a Shogun csapatával.

MEGTEKINTÉS

Ónadi Imre és kedvese volt vendégünk a debreceni dojóban

Május 04.-én, a balmazújvárosi úti sportáruház parkolójában kerül megrendezésre az a Harcművészeti élménynap, melyen 20 stílus, 20 egyesülete mutatja be saját harcművészeti ágát és a klubjában folyó munkát. Az élménynapot komoly szervező munka előzi meg, melyet Ónadi Imre irányít. Ő hívta életre az egész napos programot. 27.-én vendégeink voltak a felnőtt edzésünkön, ahol bepillantást nyerhettek a klub munkájába, s felvételeket készítettek az élménynap későbbi promó anyagaihoz.

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum