Ovikarate bemutató – 2024

Újabb fantasztikus Ovikarate bemutatón vagyunk túl!
A közelmúltban a Nagyerdei ovi, a Táncsics Mihály utcai ovi és a Kemény Zsigmond utcai ovi kis Shogunos karatésai bemutatóztak a hozzátartozóik előtt!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Ovikarate Bemutató!!!

A Nagyerdei ovi, a Táncsics Mihály utcai ovi és a Kemény Zsigmond utcai ovi kis Shogunos karatésai bemutatóztak a hozzátartozóik előtt!
Ezt követően süti partyval zártuk a rendezvényünket idén is!! (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Programokkal teli hétvége a Shogunosoknál

Egyesületünk tagjai pénteken Balmazújvárosban tréningeztek shihan dr. Karmazin György, szervezetünk vezetőjének irányítása mellett. A környező klubokból kb. 60 fő érkezett. Jelenlétünkkel is bizonyítottuk, hogy Hajdú-Bihar erős bázisa az SHSZ-nek. Különösen aktuális volt ez a tréning azok számára, akik nyáron vizsgázni szeretnének. A shihan röviden ismertette a közeljövő programjait, majd a bemelegítést, nyújtást követően az állásokat pontosítottuk és a helyváltoztatást gyakoroltuk. Alaptechnikákat gyakoroltunk, a végén némi kaiten lépéssel fűszerezve. A katák gyakorlása során a közelmúltban bevezetett változásoknak megfelelően gyakoroltunk. Természetesen a tréninget erősítő jellegű gyakorlatokkal zártuk. Köszönjük shihan az oktatást, illetve Sensei Berecz Gábornak, hogy helyet adott a rendezvénynek. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Mikepércsi eredmények

A Mikepércsi Tükör legújabb számában a karate egyesület is helyet kapott!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

A csapókerti közösségi házban bemutatóztunk

A Turmalin egyesület meghívására, kis csapatunk bemutatót tartott a mai napon. Gyuri sempai vezetésével a kisiskolás csoportunkból páran karate bemutatót prezentáltak a Turmalin egyesület családi napján. Lelkes kis csapatunk a kihon, kata, küzdelem és az eszközhasználat alapjait szemléltette a szép számú közönségnek.   (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Mikepércsen bemutatóztunk

Június 1.-én a Mikepércsi egyesületünk tagjai, Gyuri mester vezetésével a gyermeknapi rendezvényen szerepeltek. Az egész napos, programokkal gazdag rendezvényen délelőtt bemutatóztak karatékáink. A kyokushin karate kihon és kata elemeit jelenítették meg elsősorban a színpadon a mikepércsi tanulók. Örömünkre szolgál, hogy ezen rövid demonstrációval is hozzájárulhattunk a mikepércsi gyermeknapi rendezvény lebonyolításához. Köszönjük szépen a felkérést!

MEGTEKINTÉS

II. Harcművészeti élménynap

Május 31-én került megrendezésre a II. Harcművészeti élménynap, melyen egyesületünk is részt vett. Az élménynap ismét Ónadi Imre és csapata szervezésében, a Dechatlon áruház közreműködésével, támogatásával került lebonyolításra. Az időjárás nem volt kegyes a jelenlévőkhöz: kellemetlen hűvös és rendkívűl szeles idő kerekedett aznap. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

A Szoboszlói Úti Óvodában jártunk…

Múlthét szombat délelőtt a Szoboszlói Úti Óvodába voltunk hivatalosak egy kis bemutatóra az óvoda jelenlegi és volt tagjai részvételével.

Szorgos készülődés előzte meg a fellépésünk amit a kicsik nagy örömmel és izgalommal vártak. A sportnapon 6 fős kis csapatunk fegyelmezett és pontos munkája minden jelenlévő tetszését elnyerte. Az alaptechnikák és formagyakorlatok bemutatásán túl az eszközhasználatba és a küzdelembe is betekintést nyerhettek a nézők.

Örültünk, hogy részt vehettünk ezen a sportos kis eseményen, reméljük legközelebb is lesz rá alkalmunk!

Osu!
Nagy Miklós Dániel 3.kyu

MEGTEKINTÉS

Majális és születésnap Földesen

A földesi Shinzo dojó 30. életévébe lépett, s ennek apropóján Sempai Oláh Miklós felkérte klubunkat, hogy egy bemutatóval színesítsük az aznapi programokat. A shinzó Magyarul szívet jelent, s valóban szívből karatéznak a földesi csoport tagjai. Az SHSZ elnöke Shihan Karmazin György is jelen volt a rendezvényen, valamint szövetségünkből több klub is bemutatózott aznap. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Születésnapi rendezvény és övvizsga Gyönkön

A Shogun Sportegyesület gyönki  csoportja március 2-án ünnepelte megalakulásának 5. évfordulóját. A születésnap remek alkalmat teremtett egy nagyszabású közös ünneplés megszervezésére. Vasárnap délutáni rendezvényre nem csak csoportunk tagjai, hanem a családtagok, hozzátartozók, támogatók, meghívott vendégek és érdeklődők is meghívást kaptak. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum

következő oldal »