VIII. Zemplén kupa – szubjektív beszámoló

Shihan Orehovszki Zoltán és csapata 2013. február 16-án immár nyolcadik alkalommal rendezte meg az Oyama Karate Kyokushin Hungary (IKO3 Matsushima Csoport) országos versenyét, a Zemplén Kupát. A versenyen több mint 240 karatéka mérte össze tudását és felkészültségét. Még Szerbiából és Horvátországból is érkeztek versenyzők. A rendezvény gördülékeny volt, látszott, hogy a szervező teamnek nem ez volt az első ilyen munkálkodása. Kellemes meglepetés volt a bíráskodás is; kevés pontatlan ítéletet láttam, korrekt döntések születtek. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Oxigén kupa – Február 16.

A VIII. Zemplén kupával egy napon rendezte meg a friss oxigén csapata az idei Oxigén kupa, terep futóverseny sorozat következő állomását a debreceni Nagyerdőn. Klubunkból a szorgalmasabbak itt is jelen voltak; Incze László, Szűcs Zsolt, Szűcs Dani, és Szentpéteri Dia, kinek a húga is rajthoz állt. Dia sikersorozatát tartva, a női 10 km kategóriában a 2. helyet szerezte meg!

Gratulálunk mindannyiuknak!

MEGTEKINTÉS

Az IKO3 szervezet Magyar bajnokságán versenyeztünk

2013. február 16-án a sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate SE szervezésében megrendezésre került a VIII. Zemplén Kupa országos karate verseny. 277-en neveztek és 245-en el is indultak a küzdelem vagy a formagyakorlat (kata) Kategóriákban. A kupa színvonalát növelte, hogy két külföldi csapat is érkezett a versenyre, az egyik Szerbiából a másik pedig Horvátországból. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Dr. Zolnai Vilmos előadásán jártunk

Dr. Zolnai Vilmos RKC II. FMS II. 5. danos karate mester, a Magyar Karate Válogatott tagja, klinikai szakorvos és a HRSE egyik technikai vezetője professzionális előadást tartott a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeiről, és annak sportbéli vetületeiről.

Klubunkból Sensei Csaba és Somi Miklós, valamint Derecskéről Seensei Pápai Zoltán képviselte a Kyokushin karatésok táborát.

Dr Zolnai a debreceni SHSZ szemináriumon is tart egy rövid előadást a témában, most szombaton 14.00-tól a Tóth Árpád gimnázium tornatermében.

MEGTEKINTÉS

Gyönkön edzettünk és ovikaratéztunk

Február 06.-án indult a rögtönzött edzői stáb; Sensei Csaba, Jónás Alexa és Nagy Miklós Gyönkre, hogy a csoport edzéseiben segédkezzen. Felmérje az utóbbi találkozás óta történt előrelépéseket, s újabb impulzusokkal, tudásanyaggal tuningolják fel az elkövetkező időre a Tolna megyei csapatot. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szemináriumot szervezünk

2013. Február 23.-án a Shinkyokushin Harcművész Szövetség szakmai napját a SHOGUN csapata szervezi. Aznap két edzést irányít szövetségünk vezetője; shihan Karmazin György Debrecenben!

A két edzés között ebéd és meglepetés vendég várja az SHSZ klubvezetőit és a környező települések karatékáit is!

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum