Magyar válogatott edzőtábor – beszámoló

Március 13-14-15 napokon válogatott tábor volt az Európa bajnokságon indulók számára. A tábor témája az alapelvekre épült (ejtés, hajtás, felezés). Péntek délután érkeztem. A felnőtt és junior versenyzők külön csoportban dolgoztak. A felnőttek zsákon végeztek kondícionális edzést, míg mi a fent említett alapelveket gyakoroltuk párban, illetve egyénileg. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

MKSZ Full Contact Magyar bajnokság – beszámoló

Egy igazán vicces, élményekben gazdag és nem utolsó sorban, nagyon sikeres hétvégén vagyunk túl. Sok tapasztalatot szereztünk, s több szempontból nagyon tanulságos volt az idei Magyar bajnokság. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Diákolimpia elődöntő – Nyíradony

2015. február 21-én Nyíradonyba utaztunk a Diákolimpia ’A’ területi elődöntőjére. Több mint 40 versenyző és edzőik ültek egy buszon, valamint számos autó és még egy kisbusz szállította a szülőket a megmérettetésre. Már 8 óra után elfoglaltuk helyünket a csarnokban. Együtt, egy csapatként indultunk a mérlegelésre is, ahol minden rendben zajlott. A verseny kezdetéig az ’új versenyzőink’ élvezték a hangulatot és izgatottam várták, hogy a kata elkezdődjön. Egy egész küzdőteret elfoglalva, együtt melegített a Shogunos katas csapat. 9 fiatal karatékának első komolyabb versenye volt ez. A kata előtt ők is hallhatták Sensei Csaba buzdító beszédét. A Shogunos kiáltást kicsik s nagyok egyaránt élvezték J (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum