2015. február 21-én Nyíradonyba utaztunk a Diákolimpia ’A’ területi elődöntőjére. Több mint 40 versenyző és edzőik ültek egy buszon, valamint számos autó és még egy kisbusz szállította a szülőket a megmérettetésre. Már 8 óra után elfoglaltuk helyünket a csarnokban. Együtt, egy csapatként indultunk a mérlegelésre is, ahol minden rendben zajlott. A verseny kezdetéig az ’új versenyzőink’ élvezték a hangulatot és izgatottam várták, hogy a kata elkezdődjön. Egy egész küzdőteret elfoglalva, együtt melegített a Shogunos katas csapat. 9 fiatal karatékának első komolyabb versenye volt ez. A kata előtt ők is hallhatták Sensei Csaba buzdító beszédét. A Shogunos kiáltást kicsik s nagyok egyaránt élvezték J
4 küzdőtéren egyszerre zajlottak a megmérettetések. A szülők tapsolása és szurkolása példaértékű volt, minden versenyző formagyakorlata után egyszerre kiabáltak és tapsoltak. Nagyon jó érzés volt hallani, hogy egy csapatként mindenkinek szurkolnak, és mindenkit kicsit a sajátjuknak tekintenek. J A kata verseny után a megnyitó volt, majd elkezdődtek a küzdelmekre a bemelegítések. Ezt is szintén együtt végeztük el. A 9 új versenyzők derekasan helyt állt, nagyon szép küzdelmeket láttunk tőlünk. Már ezen a versenyen látszott, hogy az eddig elvégzett munkának van eredménye, és megéri ennyi időt és energiát erre fordítani. A nagyobbak rutinja és az elvégzett munka is szépen látszott ezen az elődöntőn.
Összességében mindenki sokkal harcosabb és elszántabb volt, mint a korábbi versenyeken. Látszott a nyerni és tenni akarás, a bizonyítási vágy, hogy szeretnének továbbjutni a Diákolimpia veszprémi döntőjére.

A kata és küzdelem összesített eredményei alapján a verseny legeredményesebb klubja lettünk!

27 éremmel tértünk haza a nap végén. Sensei Csaba a buszon elmondta, hogy mennyire büszke a csapatra, és reméli, hogy ettől még előrébb léphetünk és még jobbak lehetünk!

A szülőknek köszönjük a támogatást és a szurkolást, tényleg felemelő érzés volt látni ezt az össze fogást az egész versenyen!
Március 21. irány Veszprém, a Diákolimpia Döntőjére!

Hajrá Shogun!!