Derecskén küzdöttünk

A mai napon Derecskén vettünk részt egy küzdőedzésen. A közös gyakorlásra Sensei Pápai Zoli hívta össze a baráti klubokat, melyen örömmel vettünk részt mi is. Nyolc településről; Derecske, Debrecen, Bakonszeg, Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Mikepércs, Püspökladány dojóiból, összesen 40-en gyakoroltunk együtt. A Shogunból Sensei Csaba, Incze Laci, Farkas Adrienn, Sári Enikő, Zsólyomi Zsombor, Mészáros Norbert, Szűcs Péter, Farkas Bálint és Hegedűs Ádám volt jelen ezen a tréningen. A váltott ellenfeles küzdelmek során többen a vizsgáikra készültek, ennek megfelelően 1.5 perces bunyókat teljesítettünk. Az újabb technikai elemeket is igyekeztünk gyakorolni, s a sorozatküzdések miatt az állóképesség fejlesztése is cél volt. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XI. J. & S Speed Kupa-Legeredményesebb csapat a Shogun

Három nemzet, 56 klubjából, 416 versenyző részvételével rendezték meg Tarjánban május 19-én az idei tavaszi Gyermek, serdülő, felnőtt “C” Kyokushin karate versenyt.

Eredmények: (tovább…)

MEGTEKINTÉS

A szentesi Világkupán versenyeztünk

Múlt hét végén Szentesre utaztunk, ahol az Össz Kyokushin Karate utánpótlás kumite, U20 kumite és felnőtt kata világkupán versenyeztünk, melyet a Shihan Brezovai Sándor, a Honkyokushin szervezet vezetője hozott tető alá. 13 világszervezetből, 16 ország 450 versenyzője nevezett a nem mindennapi kupákkal díjazott versenyre. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Kéri Gyöngyi karatén kívüli sikerei

Gyöngyike a debreceni dojónk gyerekcsoportjában karatézik. Az edzések mellett minden lehetőséget megragad, hogy megmérettesse magát, s más területeken is a legjobbat nyújtsa. Ebben a tanévben Budapesten rendezték a XVII. országos Matematika-Szorobán versenyt, melyen Gyöngyi hibátlan teljesítménnyel lett első kategóriájában. Ennek eredményeképpen egy eredeti Japán, bambuszból készült szorobán lett a jutalma. (A szorobánban is 8. kyu fokozata van) Emellett a Weöres Sándor országos színjátszó találkozón csapatával arany minősítést szerzett a közelmúltban. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Éremeső Nyíradonyban

05.05-én az I. Kyo Kupán versenyeztünk, melyet a Kyo Hungaria SE rendezett az impozáns nyíradonyi sportcsarnokban. 33 versenyzővel képviseltük klubunkat, akik mindhárom dojónkból (Gyönk, Mikepércs, Debrecen) küzdöttek az elsőségekért. Több kategóriában házi döntőt vívtak a tanítványaink. Jó volt látni, hogy kezdő versenyzőink is bontogatják szárnyaikat, és feltöltődve, már a következő versenyt várják!

Legeredményesebb csapatként zártuk a versenyt, mely klub szinten is fontos visszaigazolás számunkra!

Helyezettjeink:

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum