Pénteken délután Tarjánba utaztak a Shogunosok,hogy részt vehessenek a szombati XIX. J&S Speed Kupán,melyet a Renmei Kyokushin karate Sportegyesület szervezett.
Késő délután érkeztünk meg a sportcsarnokhoz ahol másnap a versenyt is rendezték,hogy lemérlegelhessenek versenyzőink. Ezt követően elfoglaltuk a szállásunkat ami szerencsére nem esett túl messze a másnapi verseny helyszínétől. Mindenki gyorsan lepakolta táskáit és belebújt a futócipőjébe, ugyanis még várt ránk egy kis futás és egy átmozgató edzés. A kicsik apraja-nagyja már elszántan készült a másnapi versenyre és koncentráltan hajtotta végre a feladatokat.Ezután ágyba bújtunk és izgatottan vártuk a holnapot…
Másnap fél kilenckor indultunk a sportcsarnokhoz.Az érkezést követően bemelegítettünk, majd a 4 tatamin elkezdődtek a kata azaz formagyakorlat versenyszámok,melyek gyermek I-es kategóriától juniorig terjedtek.
Ezután a harcos gyerek I és gyerek II küzdelmek vették kezdetüket.Hihetetlen volt látni azokat a pici gyerekeket mennyire nyerni akarnak.A további küzdelmek viszont csak a verseny ünnepélyes megnyitója után folytatódtak.
Rengeteg szép küzdelmet és katat láthattunk a nap folyamán fiúktól és lányoktól kicsiktől és nagyoktól egyaránt.A versenyt az ifjúsági fiú küzdelmek zárták.
Egy pár fotó és az elmaradhatatlan Shogun kiáltás után indultunk haza újabb tapasztalatokkal és élményekkel a tarsolyunkban.
Eredményeink:
Formagyakorlat:
Arany érem: -Balázs Panni – Sólyom Gréta
Ezüst érem: -Sólyom Anna -Makay Zétény -Rácz Viktória
Bronz érem: -Bagdi Alexa Zita -Bencze Szilvia -Lehel Krisztián -Bakonyi Ádám
Küzdelem :
Arany érem: -Bakonyi Ádám
Ezüst érem: -Balázs Ákos -Gavallér Dávid -Heidt Fekete Lina
Bronz érem: -Lehel Krisztián -Bagdi Alexa Zita -Csaplovics Enikő -Kiss Alexa Viktória
Balázs Panni