Szeptember 19. én megrendezésre került a II. Balmaz kupa. Reggel 8 órai indulás helyszíne a Debreceni Tesco parkoló volt ahol várt minket a busz. Mivel egy regionális gyakorló versenyként tekintett az egyesület a rendezvényre így szép számmal volt induló a klubból. Ebből adódóan szurkolók is szép számmal érkeztek a versenyre. A verseny előtt két nappal utaztam Debrecenbe, hogy gyakorolhassak még az edzőtársaimmal a verseny előtt.

Csütörtökön Mikepércsen edzettem az ottani csoporttal. Az edzésen formagyakorlatokat gyakoroltunk és alap küzdelmi gyakorlatokat hajtottunk végre. Az edzés végeztével autóba ültünk és sietünk vissza a központi dojoba hiszen a Mikepércsi edzéssel párhuzamosan folyó gyerekedzést a szeniorok edzése követte ahol ismét gyakoroltam. Ezen az edzésen is gyakoroltunk formagyakorlatokat, de ezt már zsákmunka követett. Másnap már a felnőttek edzésén gyakoroltunk pontkesztyűztünk és nyújtottunk/lazítottunk.

Mivel a dojoban szálltam meg így lehetőségem volt látni, hogy milyen edzéseket csinálnak végig az egyesület karatékái az egészen kicsiktől a szeniorokig.
Ha jellemeznem kellene, amit láttam azt kellene elmondanom, hogy egy nagy létszámú és összetartó egyesület tagja vagyok, ahol minőségi munka folyik. Itt szót kell ejtenem az egészen kicsikről is akik példás fegyelemmel és hozzá állással dolgoznak.

A versenyről vegyes érzelmekkel távoztam. Ahogy ezek az érzések elcsendesedtek bennem és kaptam plusz edzői segítséget, már tudtam, hogy mit és hogyan kell változtatnom, hogy, fejlődjek, eredményesebb legyek.

Erről a versenyről is sok tapasztalattal tértem haza/lettem gazdagabb ezekből építkezve fejlődök és alakítok a „saját karatémon”. Így motiválódok a következő megmérettetésre.

Osu!