Az év első megmérettetésén, melyet egyesületünk rendezett számos támogató segítségével, 10 karate klub, 220 versenyző adta le nevezését. Sajnos az éppen tomboló influenzának köszönhetően 185 gyerek lépett tatamira, s gyakorolt, ill. küzdött az első helyezésekért, küzdőjáték és kyokushin kumite versenyszámban.

A verseny célja a közelgő karate diákolimpia előtt, a versenyzőknek a gyakorlás biztosítása, az egyesületeken belül a kohézió és a baráti kapcsolatok elmélyítése és a volt kyokushin karate versenyző; Kardos Csaba emléke előtti tiszteletadás volt. A versenyen 3-as 4-es csoportok lettek kialakítva, ahol a gyerekek küzdőjátékban és küzdelemben versengtek körmérkőzéses rendszerben. Mindenki több ellenféllel küzdhetett, minden gyerek dobogóra állhatott, minden gyerek érmet és ajándékot vehetett át, köszönhetően a trans-oflex-Hungary Kft.-nek, az IT Services Hungary Kft-nek, az UNIX AUTÓ Kft.-nek és Fireflash Kft-nek.

A rendezvényen a versenyzőkkel és hozzátartozókkal együtt közel 500 fő vett részt, mely egy gyakorló versenyhez képest hatalmas létszám.

Versenyünket megtisztelte jelenlétével Shihan Dr. Karmazin György 5. Danos karate mester, a Shinkyokushin Harcművész Szövetség elnöke, valamint Rózsa Gábor; Világbajnok, Világkupa győztes, 5x Európa bajnok kyokushin karate versenyző is.

Remek hangulatú és minőségű versenyt tudhatunk magunk mögött, ahol minden sportoló gyerek versenyzett és ajándékokkal és élményekkel térhetett haza a szülők megelégedésével.

Köszönjük minden támogatónak, szülőnek, egyesületi tagnak az önzetlen segítségért, mellyel sikeres rendezvényünk lebonyolításához hozzájárultak!

Osu!