Rangos kitüntetésben részesült Dr. Karmazin György

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014. június 26-án megtartott ülésén úgy döntött, hogy 2014-ben Ezüst Pelikán Díjat adományoz Dr. Karmazin Györgynek!
A díjat a közgyűlés tiszteletének és megbecsülésének jeléül alapította azok részére, akik a város fejlesztése, szellemi és tárgyi értékeinek gyarapítása érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az elismerés olyan személynek, vagy közösségnek adományozható, aki Szolnok fejlesztése, gazdasági-, társadalmi-, tudományos-, oktatási-, művészeti-, testnevelési értékeinek és eredményeinek gazdagítása érdekében kimagasló érdemeket szerzett.

Az Ezüst Pelikán Díj odaítélését tanúsító oklevél és a díjat jelképező képzőművészeti alkotás átadására 2014. szeptember 1-jén kerül sor ünnepélyes keretek között Szolnok Város Napján.

Ezúton is gratulálunk Dr. Karmazin Györgynek az önkormányzat egyik legrangosabb elismeréséhez

MEGTEKINTÉS

Harcművészeti tábor újra Gyönkön

Immár negyedik alkalommal szervezzük meg harcművészeti táborunkat a Tolna megyei Gyönkön. A tábor szervezőjének, Bakonyi Ferencnek meghívására a szombati napon ellátogat hozzánk Shihan Suzuki Kimiyoshi mester, aki Sosai Masutatsu Oyama edzőtársa volt a Goju ryu stílusban.

MEGTEKINTÉS

III. SHSZ Shinkyokushin karate edzőtábor-Balatonföldvár

Július 1. és 6. között szervezték meg idén a III. SHSZ Shinkyokushin karate edzőtábort a Balaton déli partján. Egyesületünk idén 16 fővel képviselte magát a táborban. A Bakonyi család Gyönkről érkezett. A debreceni csapatból Nagy Miklós, Szűcs Péter, Dávid Csaba és Jónás Alexa vonattal, míg Sensei Rácz Csaba, Sempai Szabó György, Sári Enikő, Tóth Zoltán, Ludasi Krisztián, Szabó Eszter, Balázs Panni és Szilágyi áron autóval indultak el. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum