“A sikerhez vezető út edzéssel kezdődik”, de négy nap alatt 11 edzést tisztességesen végigcsinálni önmagában egyfajta sikerérzéssel tölti el az embert. Idén ismét, immáron 22. alkalommal került megrendezésre a Vekeri-tónál a Nyári edzőtáborunk.  A fent említett edzések magukba foglalnak 3 erősítő – és futóedzést (reggel 7 és 8 óra között), majd a délelőtt fél 11-től délig és este fél 6-tól 7-ig tartó edzéseken elsősorban vizsgára készítették fel a táborozókat. Keddi napon a formagyakorlatokon volt a hangsúly, amelyek elsajátításában Shihan Szabó István hétszeres kata EB – és 18-szoros magyar bajnok, Shihan Szabó Tamás és Sensei Krupincza János vendégedzők segítettek a csapatnak. Hétfőn és szerdán kihon gyakorlás volt minden mennyiségben, csütörtökön pedig küzdéssel foglalkoztunk.

Edzések között a gyerekeknek volt idejük szórakozásra és rekreációra. Kedden és csütörtökön délután 2-től medencézésre  is volt lehetőség, továbbá a tábor utolsó napján pedig tartottunk egy demonstrációt, melyen kicsit kifigurázva a karatékák összefoglalták a tábor legemlékezetessebb pillanatait.

Összesítve: az edzéseken megfeszültünk, fegyelmezettek voltunk és keményen dolgoztunk; még szabadidiőben pedig 100% szórakozás és jólét.