Március 23.-án a Felvidéki Ekelre utazott versenyzői csapatunk egy része, hogy Markovics János sensei meghívásának megfelelve a 2013-as évi Szlovák bajnokságon szerepeljünk. Délelőtt a kisebbek küzdöttek, délután következtek az ifi, junior és felnőtt versenyzők. Itt már mi is érdekeltek voltunk több kategóriában.Ifijeink közül Szűcs Péter és Adorján Patrik küzdött. Patrik harcosabb volt mint előző versenyein, kezd beleszokni a full kontakt küzdelmekbe, de igazából még be kell erősödnie a súlycsoportjába. Ezen munka elején tartunk még. 3. helyen zárt.

Peti kicsit nehezen kezdett egy magas srác ellen, de bíróival hozta a küzdelmet. Második ellenfelén már tudta gyakorolni a dojóban oktatott technikákat, s már mentálisan is rendben volt. A döntőben a magyar bajnok Kovács Ádámmal küzdött, ahol túllépve önmagán magabiztos győzelmet aratott.

A felnőtt C kategóriában Badar Csaba ellenfelei közül sajnos csak egy állt fel a tatamira, akit chudan ipponnal vert egy percben!

Kostyál Viktor a középsúlyban küzdött. Kifejezetten feladat volt, hogy remek lábtechnikáit visszafogva kézzel érjen el wasari találatokat. Mindhárom ellenfelét dominánsan verte, sőt a döntőben már begyakorolt kombinációkkal fogta ellenfelét gyomorra. Viktor aranyéremmel zárt.

Sári Enikő nevezett ellenfelei közül is egy hölgy vállalta a küzdelmet. Tina Hupian már többször harcolt Enikővel, s mindig győztesen került ki kettejük küzdelméből. Ez Enikőnek komoly lelki teher is volt, de ugyanakkor bizonyítani is akart már. Most ez sikerült! Megfelelő mentális hozzáállással, az edzői utasításokat maximálisan betartva gedan támadásokkal bontotta az ellenfél védelmét, majd jodan roll kickkel wasarit ért el. “Megtört az átok”

Nagy Miki négyes körmérkőzésben találkozott Horvát ellenfelével. A kiegyensúlyozott mérkőzést a Horvát srác szabálytalan technikája törte meg, hisz fejütése után Miki nem tudta folytatni a küzdelmet. Sajnos még aznap éjszaka össze is kellett varrni a sérült részt.

Versenyzőink egyre magabiztosabban küzdenek a megmérettetéseken, többször előfordulnak most már kimagasló egyéni teljesítmények is. Sári Enikő ezen a versenyen a legtechnikásabb női versenyző lett! Ugyanakkor Kostyál Viktor fejlődése is említést érdemel!

Külön köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísérték és biztatták a csapatot!!

Versenyzésünket támogatta:

-trans o flex Hungary Kft.
-Andezit Wolf Kft.

Osu!