Dec. 16.-án mind a gyerekek, mind a nagyobbak kyu vizsgán bizonyították fejlődésüket. Két csoportban adtak számot tudásukról a tanítványok. Először a gyerekek, majd később a serdülők, felnőttek, s nagy örömünkre a seniorok  együtt vizsgáztak.

A gyerekek nagyon izgatottak voltak, hisz ezek a vizsgák nagyon fontos állomásai a karatéjuknak. Mind az erőnléti, mind a technikai részben egységet képet mutattak.

Kiemelkedő színvonalú vizsgateljesítményt mutatott be Szilágyi Áron, Mikepércsről!

Szilágyi Áron

A gyerekek számos küzdőtechnikai feladatot is kaptak a vizsga során, melyeket fegyelmezetten, és legjobb tudásukat adva teljesítettek!

Gyerekek a vizsga után

A nagyobbak vizsgáján hét fő! szerepelt a senior csoportból, mely önmagában szép teljesítmény. Sem az erőnléti, sem az intenzív technikai, sem a küzdelmi rész alatt nem kértek a korukra tekintettel enyhébb vizsgát! Mindvégig kitartottak!

Papp Sándor és Hegedűs István

Somi Miklós

A vizsgázó csoportból a seniorokon kívül Szűcs Péter, mikepércsi karatéka teljesítménye emelhető ki!

Szűcs Péter

A nagyobbak vizsgájának utolsó részében mindenki küzdött, és mindenki sikerrel abszolválta az erősre sikeredett tesztet!

A 3 és fél órás vizsga alatt mindenki érezhette, hogy harcolnia kell a következő kyu megszerzéséért, s ez azért is fontos, mert a tanítványok így jobban érzik sikeres vizsgájuk értékét!

Minden tanítványnak szívből gratulálunk!