Hagyományainkhoz híven, a 2010-es évet is egy évzáró bankettel búcsúztattuk, mely most is Debrecen egyik kollégiumának éttermében lett lebonyolítva. A megjelent 100 fő a délelőtti vizsga után, felszabadultan várta az év értékelését és az ezt követő vacsorát és bulit!

Sensei Csaba köszöntötte az egybegyűlt karatékákat, szülőket, segítőket illetve a meghívott vendégeket, támogatókat, majd a Shogun Team 2010-es évének bemutatása és értékelése következett. Kiemelten szerepeltek a prezentációban az edzést vezetők, versenyzők, rendezvények és a 2011-es tervek is.

Az értékelést követően megemlítette Sensei mindazokat, akik előrelendítették munkájukkal az egyesületet, valamint jutalmat vehettek át az edzők, segítők és a legeredményesebb versenyzők is.

A 2010-ben alapított Shogun Vándorserleget most kapták meg az arra érdemes tanítványok. Ennek kritériumai, hogy aki ezt a kupát átveszi mind a gyerek, mind a felnőtt kategóriában példamutató munkát mutat az év során, mely az egyesület és a Kyokushin szelleméhez méltó.

2010. Legjobb felnőtt karatékája: Kostyál Viktor

2010. Legjobb gyerek karatékája: Gavallér Tamás

A Shogun Team 2010-es évéről egy frappáns kis film gyönyörűen összefoglalta munkánkat.

A gyerekek egy kedves verssel köszöntötték a klub edzőit, melyet egy kis ajándékkal is megkoronáztak.

A nyáron alakult Super Senior Team :) tagjaivá fogadta Sensei Rácz Csabát és Sempai Szabó Györgyöt is, mely egy kellemes rituálé után történt meg, s mivel Sensei Csabinak aznap volt a szülinapja és mivel most 20 éve, hogy megszakítás nélkül gyakorolja a kyokushin karatét, egy róla készült rövid film is levetítésre került.

A vacsora előtt, alatt még a Gyuri bohóc szórakoztatta a gyerekeket, aki nagy sikert aratott a lufihajtogatásával.

Az est (éjszaka) további részében zene, tánc, tombola tette emlékezetessé a bulinkat.

Elmondható, hogy ez volt a legsikeresebb évzárónk idáig.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Évet Kívánunk minden kedves karatékának és honlapunkra látogató érdeklődőnek!!!


Az est sikeres lebonyolításáért köszönetünket fejezzük ki a következő cégeknek és személyeknek:

-Sweet Line Kft.
-Andezit Wolf Kft
-Hosszúpályi pékség
-Farkas család
-Körtvélyesi Erika
-Pál Judit
-Keszthelyiné Pásti Andrea
-Mustos Gergő
…és még sokan mások!!!