11. alkalommal is megtartottuk a Vekeri tavi edzőtáborunkat, melynek fő célja a vizsgára való felkészülés volt. Ennek érdekében napi három edzésen vettek részt a karatékák: reggel 7-kor már egy kellemes tó körüli futással kezdtük napjainkat, ezt követte egy 10:30-tól délig tartó vegyes témájú edzés, majd 17:30-tól szintén egy, a délelőttihez hasonló kiképzéssel zártuk a napot, szóval bőven volt lehetőség tanulásra, és erőnlétünk fejlesztésére. Csütörtök délelőtti edzésünket pedig Sensei Pápai Zoltán, 4. danos mester segítette, így még kisebb csoportokra bontva, még hatékonyabban tudtunk felkészülni. Ezúton is szeretném megköszönni Neki az összes karatéka nevében segítőkész munkáját.

Edzések között pedig szabad foglalkozások alatt, esténként pedig tábortűz mellett volt időnk kipihenni magunkat és szórakozni.

Rácz Csaba Sensei, mint tábori vezetőnk elmondása szerint egy élmény volt az edzéseken, és az edzések között is velünk tölteni az időt, és itt is hangsúlyozta az összetartó, saját nevelésű tanítványok fontosságát.