Március 3.-ától 9.-ig Debrecenben edzettem. Mint ahogy már megszokhattam most is eseménydúsan telt ez a pár nap.

Csütörtökön körülbelül az edzés kezdetére értem a dojo-ba. Így gyors öltözködés után egyből a karaté-val foglalkozhattam, segíthettem a kicsik edzéseinek lebonyolításában.
A pénteki edzésen képességfejlesztő gyakorlatokat végeztünk szivarzsákon és pajzson mozgásban. Ezt küzdelem és katagyakorlás követte.
Szombaton lehetőségem volt együtt edzeni a Magyar bajnokságra készülő kataversenyzőkkel. Tanulságos volt velük edzeni s látni, hogy hogyan edzenek ők, milyen minőségre kell nekem is törekednem.
Vasárnap Csaba Senseiel súlyzós edzésem volt a Debreceni G4 konditeremben, ahol az edzés mellett sokat beszélgettünk többek között gyorserő fejlesztéséről is.
Hétfőn ismét szép számmal edzettünk. Emellett a csapat összetétele is változatos volt. Volt köztünk szenior, felnőtt, junior korosztályú karatéka, küzdő és kata versenyző is. Jó volt látni, hogy egy ilyen vegyes összetételű csapat is tud minőségi munkát végezni.
Kedden az U8-18-as edzésen vehettem részt. Itt 3 egyesület túlnyomó részt fiataljaival edzhettem együtt. Debrecenbe látogatott a Jászberényi Yakuzák se és a Nyíregyházi Ezüstcsikó egyesület. Egy pörgős küzdőedzésen vehettem részt. Rendkívül tanulságos volt!
A szerdai napon mely a hazautazásom napja is volt egyben Csaba mesterrel délelőtt a napos időben kellemeset futottunk a Debreceni nagyerdőben.
Úgy gondolom, írnom kell az edzések között eltelt időről is. Egészen pontosan arra akarok kilyukadni, hogy jó Shogunosnak lenni! Gondolok itt az egyes edzések utáni összeülésekre pl.: mekizésekre vagy az okra a jó hangulatú beszélgetésekre, amiknek például a keddi közös edzés utáni vacsoránál lehettem részese.

Sokat tanultam, kaptam, élményekkel gazdagodtam. Jó hangulatban tel ez a 6 nap amit Debrecenben töltöttem, hálás vagyok hogy egy ilyen csapat tagja lehetek!

Osu!