Múlt héten, október 25-én szervezték meg az őszi időszak fő versenyét, az Utánpótlás Magyar Bajnokságot. Közel 400 nevezés érkezett az országból, ezért már péntek délután/este lezajlottak az orvosi vizsgálatok. Csapatunk aznap is, és szombaton is egy 50 fős busszal érkezett Nyíradonyba, ezzel is sugallva az összetartás erejét. A verseny napján nagyon sok szülő és szurkoló is érkezett, Nekik külön köszönjük a támogatást!

Szombaton reggel 8 órakor a kata versenyszámmal kezdődött a verseny. 6 tatamin kellett a gyerekeknek bizonyítaniuk. Nehéz feladat volt az edzőknek, segédedzőknek ezt koordinálni, de az előzetes megbeszélések alapján, ez is sikeresen működött a csapaton belül. Mindenki igyekezett a tudása legjavát hozni, odafigyelni arra, hogy az edzője mit tanácsol neki, mit kell javítani, mire kell még jobban figyelni. A csapat egység, szurkolás, az összetartás is sokkal jobb volt mint idáig. Erre nagyon kell figyelnünk, hisz egységben az erő!!

A kata verseny után a knock down és pontszisztémás küzdelmek következtek. A rengeteg felkészítő edzés és verseny alatt tudtuk, hogy kitől, mit várhatunk, ennek ellenére volt több olyan gyerek is, aki meglepetést okozott, és még sikeresebb lehet az elkövetkezendő időkben.

Ezen verseny megnyitóját minden Shogunos nagyon várta. A bevonulás és a megnyitó beszédek után, Shihan Dr. Karmazin György átadta a nyári övvizsgát sikeresen teljesítő embereknek a Japánból érkezett öveket. A nálunk edző Müller Anita is átvehette új, 1. danos fekete övét. Sensei Csaba is sikerrel abszolválta az EKO vizsgabizottság előtt a 4. dan követelményeit, így mikor Őt szólította a Shihan, a Shogunos szurkolótábor állva tapsolta meg. Visszaérve a lelátóra mindenki gratulált neki és együtt örültünk az új övnek, amin most már 4 aranycsík díszeleg.

Viszont itt a nap még nem ért véget, mert folytatódtak a küzdelmek. A verseny, a korai kezdésnek köszönhetően egész hamar véget ért. Már a küzdelmek alatt elkezdték az eredményhirdetéseket, és igen sokszor hallottuk a Shogun nevet. J

32 nevezett versenyző 22 érmet szerzett ezen a napon.

A Shogun Team az MKSZ Utánpótlás Magyar Bajnokság legeredményesebb csapata lett!

6 aranyéremmel, 5 ezüstéremmel, 11 bronzéremmel, egy új 4 danos övvel és rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak.

Köszönjük a gyerekeknek ezt a felejthetetlen napot és azt, hogy bebizonyítottátok, hogy a kitartó és szorgalmas munkának mindig meg van az eredménye. Külön köszönjük szülőknek és szurkolóknak a biztatást, valamint a versenyszervezőknek a szervezést!

Eredmények:

Magyar bajnokok:
-Szilágyi Áron(kata)
-Bakonyi Ádám(küzdelem)
-Erdei Bence(küzdelem)
-Tóth Zoltán(kata)
-Szűcs Péter(kata és küzdelem)

5 ezüstérem:
-Szilágyi Áron(küzdelem)
-Bakonyi Ádám(kata)
-Balázs Panni(kata)
-Dávid Csaba(kata)
-Farkas Adrienn(küzdelem)

11 bronzérem:
-Balázs Ákos(küzdelem)
-Gavallér Dávid(küzdelem)
-Boros Krisztián(küzdelem)
-Csaplovics Enikő(kata és küzdelem)
-Varga Erik(küzdelem)
-Tarsoly Ádám(küzdelem)
-Mészárok Tamás(küzdelem)
-Szilágyi Petra(küzdelem)
-Pataki Viktor(küzdelem)
-Nagy Máté(küzdelem)

Hajrá Shogun!
Osu!