November 24.-én Gyöngyösön versenyeztek a Shogun Team Kyokushin karatékái, akik a Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2012. évi Utánpótlás Magyar bajnokságán szerepeltek. 37 klub közel 290 versenyzője lépett tatamira hogy aznap eldöntse a bajnoki címek sorsát.23.-án már Gyöngyösre utaztunk a mérlegelés miatt, ill. bíróképzésen vett részt Csaba sensei és Gyuri sempai. Utóbbi C kategóriára vizsgázott.

Később a számunkra kijelölt, s igényelt szállásra utaztunk, mely a jó társaság nélkül nehezen lett volna elviselhető…de hát elütöttük az időt…

Reggel 08-kor már a csarnokban voltunk, s a kisebbek már melegítettek is. Maga a verseny gördülékenyen ment le, folyamatos volt a bírói munka ellenőrzése, mely javított a minőségen. A rendezés is a megszokott minőségben jelent meg.

Csapatunk 10 versenyzővel érkezett, s 5 éremmel tértünk haza. A szakmai célokat sikerült elérni, s ez a legfontosabb!

Kiemelkedő teljesítményt ért el Bakonyi Ádám, aki valamennyi küzdelmét magabiztosan abszolválva Magyar bajnok lett a Diákolimpia megnyerését követően!

Mellette dobogósaink, 3. helyezettjeink: Szabó Evelin, aki mentálisan hatalmasat lépett előre, Szilágyi Áron aki remélhetőleg eredményes jövő előtt áll, Maglóczki Gergő, aki kevés edzéssel is a legjobbak között van, s Adorján Patrik aki nagy ígéretnek számít.

Mindannyian komolyan megdolgoztak a sikerért, s a klub is nagyon büszke rájuk!

Fontos megemlítenünk a többi versenyzőt is, akik egész évben erre a megmérettetésre készültek, miközben több versenyt nyertek, vagy dobogón végeztek a felkészülés jegyében: Farkas Bálint, aki jövőre fog beérni a korcsoportjába, Zsólyomi Zsombor, aki az egyik legszorgalmasabb karatéka, Nagy Máté, aki ebben az évben már meg megvillant, s most 1 ponttal csúszott le a dobogóról, s Szűcs Péter, aki mentális síkon kell hogy egyenesbe jöjjön magával, s jövőre bizonyíthat!

Legeredményesebb Utánpótlás Magyar bajnokságunkat zártuk ebben az évben, s remélhetőleg ez csak jobb lesz!!!

Külön köszönet a szurkoló táborunknak akik már pénteken velünk utaztak, vagy szombat reggel érkezetek a Debrecenből, Mikepércsről, s Gyönkről!!!

Köszönjük a Mikepércs önkormányzat támogatását !

Hajrá SHOGUN!!!