A múlt hétvégén, 2012. szeptember 29-én, szombaton került megrendezésre a Debreceni Sportiskola női judosainak nosztalgia találkozója Sápi Miklós judo edző jóvoltából.

A judo edzéseknek évtizedekig a Mikes Kelemen utcai sportlétesítmény adott otthont. Ennek megfelelően az összejövetel 16 órakor itt kezdődött. 20 fő gyűlt össze a találkozóra. Sajnos többen nem tudtak eljönni.

Életre kelt a „híres női öltözőélet”, egyszerre töltötte meg az ürességet a sok csaj nevetése, fecsegése. Előkerültek a régi sztorik, életre kelt a csarnok.

A találkozó  egy nosztalgiaedzéssel kezdődött. Bár a szigor próbált a régi lenni, de a fegyelmezetlenségért járó, korábban megszokott szankciók elmaradtak.:)

Az edzést követően a sportlétesítmény közelében lévő vendéglőben gyűltünk össze, ahol mindenki „röviden” összefoglalta, hogy mi történt vele az elmúlt tíz egynehány évben.

Ettünk, ittunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Előkerültek a Miklós bácsi által gondosan összegyűjtött albumok a régi fényképekkel, újságcikkekkel.

Végezetül mindannyian kaptunk egy oklevelet a találkozó emlékére. J

A találkozó  végén az elköszönés az újabb találkozó reményével ért véget.

Személy szerint nagyon jól éreztem magam! :)

Sári Enikő Petra