Erdélyben, Bihor megyében található a festői szépségű Boga völgy, ahol 3. alkalommal rendezett karatés tábort a Berettyó Budo SE. Tavaly volt az első alkalom, hogy csatlakoztunk páran a csapathoz, s a hely szépsége no meg a társaság miatt is újra ellátogattunk erre a gyönyörű vidékre.Július 23.-án Sempai Gyuri és barátai csatlakoztak először Rinyu Senseiékhez, majd másnap Sensei Csaba, Incze Laci és Varga Jani is megérkezett a völgybe.

A napok edzéssel kezdődtek, mely során általában hegyi futás volt a fő feladat, majd 10.00 órától is tréningeztünk. A túlnyomóan kezdőkből álló csapat vizsgára készült, valamint az SHSZ szervezet által preferált harcművészeti mozgásformákat gyakoroltuk.

Az ebéd után minden nap túrára indultunk, mely során egy-egy adott útvonalat jártunk be. Olyan csodálatos területeken jártunk, mint a Padis fensík, a Boga kő, Három király vízesés, Szamos bazár, Csodavár stb.

Ismét gyönyörű emlékekkel tértünk haza, s jövőre tervezzük az újabb látogatást a Debrecentől mindössze 160 Km-re lévő Boga völgybe!