A motiváció, a sikerélmény a gyerekek számára rendkívül fontos tényezők, melyek előrelendíthetik karatéjukat. Ezek a fogalmak voltak a hajtómotorjai annak a házi versenynek, melyet Febr. 25.-én rendeztünk. A Shinkyokushin Harcművész Szövetségből még három klub hozta el utánpótlás tanítványait a megmérettetésre.

Shogun Team, Hajdúszoboszlói Kyokushin Karate klub, Berettyó Budó SE, Derecske Budo SE gyerek – serdülő tanítványai,  7 településről versengtek szombaton. Összesen 107 induló, s ami minket is meglepett több mint 300 résztvevő a rendezvényen. A kis házi versenynek tervezett délutáni program tehát egy meghatározó egész napos verseny lett klubunk életében.

A verseny mintáját Yakuzák SE előző évi versenye adta, mely remek ötlet, s kicsit a saját szánk íze szerint formálva rendeztük meg a Shogun versenyt.

A versenyt délelőtt az előkészítős korosztály küzdőjáték versenye indította, ahol az ún. szurkolói pálcával harcoltak a “tepertők”. Már itt is bírói irányítás alatt zajlottak a játékok. A bíráskodásban a baráti klubok mesterei segítettek, melyet nagyon köszönünk!

14.00-kor rövid megnyitóval folytattuk a rendezvényt, melyen jelen volt Asbóth Endre, Debrecen; Megyei jogú város Kulturális Ifjúsági és sportbizottságának alelnöke, valamint Dr Pakurár Miklósné a Szoboszlói Úti általános iskola igazgatónője.

Ezt követően indultak a gyerek és serdülő küzdelmek, melyen szintén 4 fős csoportokban versenyeztek a lurkók. Az eredményhirdetésen aztán mindenki oklevelet kapott, s dobogóra állt a csoportján belül kiharcolt helyezésnek megfelelően. De a legfontosabb, hogy mindenki aranyérmet kapott!!

A legügyesebb fiúk, lányok délelőtt, s délután is különdíjakban részesültek. A támogatóknak köszönhetően minden gyerek ajándékokkal térhetett haza.

A visszajelzések alapján hatalmas siker volt a versenyünk, s nem utolsó sorban számos tanítványnak az első lépést jelentette a versenyzői pályafutása során!

Nagyon szervezetten, tényleg CSAPATKÉNT dolgozott egyesületünk, mely hatalmas kohéziót jelent. A szülők kitettek magukért sütöttek főztek, büfét üzemeltettek, szurkoltak, öltöztettek stb. stb  Hihetetlen élmény volt ez mindenki számára, s hatalmas motiváció a gyerekeknek!

A versenyünk támogatását köszönjük az alábbi cégeknek, segítőknek:

-Sweet Line Kft
-Andezit Wolf Kft.
-Pizza di Casa
-Hosszúpályi pékség
-Körtvélyesi Erika
-Incze László
-Farkas család
-Pataki család

…és mindenkinek! aki sütött süteményt, pakolt, időt mért, irányított, szervezett stb a mi csapatunkért!

OSU!