Augusztus 3-7-ig rendezte meg egyesületünk a III. harcművészeti edzőtábort Gyönkön, melyen családunk is részt vett, a nagy távolságot leküzdve, immáron második alkalommal. A tábor szervezését Bakonyi Ferenc és csapattársai végezték.
Debrecenből, rajtunk kívül is érkeztek karatékák, mélyíteni tudásukat és fejleszteni fizikai állóképességüket.
A szakmai irányítás, és az edzések Csaba sensei tematikája alapján és Gyuri sempai segítségével történt.

A reggeli futó edzést és meditációt a délelőtti illetve a délutáni edzések követték,mely edzések anyaga szorosan kapcsolódott az évközben gyakoroltakhoz, s ezek figyelembe vételével fokozatosan egymásra épülve gyakoroltuk a kihon, kata, küzdő és egyéb elemeket.

Az első napok izomlázát leküzdve, szabadidős programokon vehettünk részt mint például a szomszéd faluban rendezett hagymafesztivál, vagy a hatalmas tábortűz és hullócsillag demonstráció, kíséretében történő sajonara parti. Ezen összejövetelen a helyiek nagyon kitettek magukért terülj terülj asztalkámmal helyi ínyencségekkel és finomságokkal vendégeltek meg bennünket. A lakmározást követően, kötetlen hosszas estébe nyulló beszélgetéssel zártuk a napot, ahol még talán karatéról is beszélgettünk.
A tábor utolsó napján néhány gyönki gyermek és fiatal vizsgázott, akiken látszotta jó felkészítés és a legfontosabb az akarás és a megfelelésre való törekvés.

Összeségében egy nagyon jó hangulatú, fizikailag nagyon kemény, tudásban, tapasztalatban bővült néhány kellemes napot tölthettünk, a helybéli kedves emberek társaságában, a gyönki dombok ölelésében.

Jövőre veletek ugyanitt!!!
OSU!
Farkas Bálint 8. kyu