Damashi Kupa – Siklós

Dr. Pápai István barátunk meghívásának eleget téve a múlt hétvégét Siklóson töltöttük. Pénteken az SHSZ edzésén vettünk részt, melyet vezetőnk Shihan Dr. Karmazin György nyitott meg, s ezt követően Sensei Agócs Tibi folytatott. Ha az edzést két szóban kellene jellemeznünk akkor a kreativitás és a profizmus lennének a megfelelő jelzők!! (tovább…)

MEGTEKINTÉS

IV. Renmei Kupa – beszámoló

Április 12 –én került megrendezésre Tarjánban a IV. Renmei Kupa meghívásos kyokushin karate verseny, ahol a Shogun Team-et a dunántúli – gyönki csoport karatékái képviselték.

A 10 versenyző és 5 kísérőből álló csapat már szombat délelőtt elindult, hogy egy kellemes kirándulással egybe kötve, az érdekes látnivalókban is gazdag környéket bebarangolja, az esti szállás foglalás előtt. Így, a célállomást egy kisebb kitérővel Felcsút – Tatabánya – Vértesszőlős – Tata és a Gerecse érintésével és az ott található nevezettségek megtekintésével értük el. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Kata válogatott tábor – Répcelak

Március utolsó hétvégéjén sem tétlenkedett a Shogun csapata. Ezúttal Répcelakra utaztunk 4 fővel a kata válogatott táborba, hogy a közelgő EB előtt még befejezzük az utolsó simításokat. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

„A siker kulcsa az egység!” – A Diákolimpia döntőjén jártunk

2015. március 21-én rendezték meg Veszprémben a Shinkyokushin karate Diákolimpia Döntőjét. 67 klubból érkeztek versenyzők az ország különböző pontjairól, hogy formagyakorlatban és küzdelemben vívjanak meg a diákolimpiai bajnoki címekért. A debreceni és a gyönki csapatból összesen 37-en kvalifikálták magukat a megmérettetésre. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum