II. Balmaz kupa – Szarka Dávid beszámolója

Szeptember 19. én megrendezésre került a II. Balmaz kupa. Reggel 8 órai indulás helyszíne a Debreceni Tesco parkoló volt ahol várt minket a busz. Mivel egy regionális gyakorló versenyként tekintett az egyesület a rendezvényre így szép számmal volt induló a klubból. Ebből adódóan szurkolók is szép számmal érkeztek a versenyre. A verseny előtt két nappal utaztam Debrecenbe, hogy gyakorolhassak még az edzőtársaimmal a verseny előtt. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Európa Open-Szolnok Kupa

2015. szeptember 5-én Szolnok adott otthont az Európa Kupa elnevezésű nemzetközi versenynek, ahol klubunkat Sári Enikő és Nagy Miklós képviselte. Versenyzőink, Sensei Csaba és Sempai Gyuri már pénteken elutaztak a városba, hogy másnap kipihenve vághassanak neki a megmérettetésnek a(a pénteki vizsgafelkészítő edzés után). (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Toti sensei edzésein jártunk Derecskén – beszámoló

A nyári szünet utolsó szombatján Derecskére látogattunk Sempai Szabó Györggyel és Szabó Eszterrel a Derecske Budo SE által szervezett szemináriumra. A színvonalas edzéseket az Ezüst Csikó mestere Sensei Tóth Tibor vezette. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum