Téli Mátra ”S” teljesítménytúra

A Hanák Kolos Turistaegyesület rendezésében került sor a Téli Mátra túrákra 25-én szombaton. A túrázók erőnléti állapotuknak megfelelően választhattak (S=19 km, M=25 km, L=35 km, XL=40 km.) távot. Egyesületünk tagjai többször indultak már ezen teljesítménytúra valamely távján, úgyhogy nem volt ismeretlen a kihívás. Az idén a Shogunt három személy képviselte: Sólyom Kati, Szabó Eszter és Szabó György. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Közgyűlések Januárban Szolnokon

2014.01.25.-én szombaton a Magyar Kyokushin Karate Szervezet közgyűlésén képviselte klubunkat Sensei Rácz Csaba. Itt a legfontosabb esemény az új elnök megválasztása volt, s jó pár módosítás mellet az éves program is viszonylag körvonalazódott. Másnap ismét a szolnoki Liget hotel adott otthont a Shinkyokushin Harcművész szövetség éves közgyűlésének, ahol már Sempai Szabó György is jelen volt. Itt a legfontosabb programként a Március 01.-i Full kontakt Magyar bajnokság és a Julius 01-06 között lezajló III. SHSZ nyári tábor volt tárgyalva, bemutatva. Ezen közgyűlésen is a 2014-es év programjainak és feladatainak a megbeszélése zajlott bő három órában.

MEGTEKINTÉS

2014 első válogatott edzőtábora – beszámoló

2014- 1. válogatott alapozó edzőtábor A tábor január 16-tól 19-ig tartott. Az első nap koordinációs létrával, kézkombinációkkal, a test egységével, valamint a kettlebellel foglalkoztunk. Két edzés közt volt egy kis videó vetítés és beszélgetés. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szűcs Péter a Junior válogatottban

Válogatott alapozó edzőtábor


Helyszín: Martfű, Victory Dojo- Martfű 5435, Mártírok út 1
Időpont: 2014 01.16- 19.00 (1. edzés 10.00 óra)
Szervező: SHSZ, Sensei Stefanovics József
2014- 1. Válogatott alapozó edzőtábor (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Oxigén kupa 4. forduló

Január 11.-én rendezték meg az Oxigén Kupa futósorozat 4. fordulóját. A Shogunt Szabó György és Szabó Eszter, a Szűcs család és Jónás Alexa képviselte. A kisebbek 2.5 km-t futottak, míg a nagyobbak az 5 km-es távot teljesítették!

Hajrá futás!! Hajrá Shogun!

MEGTEKINTÉS

Egy jó hír miért IS érdemes karatézni, versenyezni !!

Kedves Edzők! Kedves Versenyzők! Kedves Sportolók!

Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy 2014. Január 1-től a karate sportban elért eredmények is számítanak a felsőfokú felvételi többletpontokban. ( Eddig nem számított sajnos !) (tovább…)

MEGTEKINTÉS

VII. Shogun évzáró bankett 2013.

December 21-én hagyományainknak megfelelően évzáró bankettel búcsúztattuk a 2013-as évet, melynek a Megyeháza egyik nagyobb terme adott otthont. Nagy öröm, hogy a Shogun Team létszáma évről évre egyre nő, ezért ilyenkor mindig fejtörést jelent a megfelelő helyszín kiválasztása. Az előző napokban lebonyolított övvizsgák után mindenki kipihenhette a fáradalmait; utolsóként ez kellemes közös program várta egyesületünk tagjait, a családtagokat, barátokat. (A nagy létszámra való tekintettel a vizsgák három egymást követő napon zajlottak: külön adtak számot felkészültségükről a kokyu fokozatra vizsgázó gyerekek, az övvizsgát teljesítő gyerekek és a felnőttek is) A meghívott baráti klubok mestereivel és vendégeinkkel együtt nagyjából 130 fő jelent meg a 18,00 órakor kezdődő rendezvényen. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum