XV. Bushido Kupa – Utánpótlás Knock Down Ob.

Szept 22.-én szombaton Budapestre utaztunk a XV. Bushidó Kupára, melyre Shihan Kiss Attila invitált bennünket. Elsősorban ifi versenyzőnk, Szűcs Péter versenyzési lehetősége miatt utaztunk, de végül a mikepércsi Szilágyi Áron és Adorján Patrik is indult az Ob.-n. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

SZUSZ Sörfesztivál a hétvégén

Partner cégünk hétvégi rendezvényének plakátja!

Várnak mindenkit szeretettel!!!

MEGTEKINTÉS

24 órás küzdőedzésen jártunk – Szarka Dávid beszámolója

2012.09.01-2.-án került megrendezésre a 24órás küzdőedzés és tameshiwari amit Tigris-Dojo Budapesten az Oktogon mozgás akadémia csarnokában rendezett meg.
Valahol a legelején kezdeném a beszámolóm. Nyáron az egyik edzés után az öltözőben a fülembe jutottak szavak pl.: Tigris-Dojo,24 órás, ezekre a szavakra kikaptam a fejemet a hátizsákból, amibe a gi-met pakoltam éppen és a következő mondat hagyta el a számat! Megint lesz? Érkezett a válasz is. Igen, lesz! Aztán a párbeszéd itt abba is maradt, én pedig visszabújtam a hátizsákomba. Amikor a zsákot a hátamra vettem én már felidéztem a 2 évvel ezelőtti emlékeket erről az eseményről és tudtam: Én ott akarok lenni. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Balaton-kerülő biciklitúra – Szabó György beszámolója

Kicsit gondolkoztam, hogy írjak-e beszámolót a túránkról,  –hiszen nem karatés programról van szó–  végül mégiscsak megírtam, mert sokszor igen komoly fizikai (és szellemi) próbatétel, tameshiwari volt, talán másoknak is kedvcsinálónak bizonyul… (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Kassai Lajos nyerte az Európai Nyílt Lovasíjász Bajnokságot

A 2012. augusztus 29. és szeptember 2. között Magyarországon, Verőcén megrendezésre került Európai Nyílt Lovasíjász Bajnokságot (EOCHA), amelyen tíz nemzet vett részt, Kassai Lajos nyerte 367,43 ponttal.

A második és a harmadik helyen is Kassai Lajos tanítványai végeztek, második lett Szmrecsányi Márton 282,20 ponttal és a harmadik helyen végzett Vermes István 259,54 ponttal.
(lovasijaszat.hu nyomán)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum