Erdélyben, a Boga völgyben jártunk

Erdélyben, Bihor megyében található a festői szépségű Boga völgy, ahol 3. alkalommal rendezett karatés tábort a Berettyó Budo SE. Tavaly volt az első alkalom, hogy csatlakoztunk páran a csapathoz, s a hely szépsége no meg a társaság miatt is újra ellátogattunk erre a gyönyörű vidékre. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Karatésok a Hortobágyon

Idén is neveztünk páran az EON Délibáb futásra, mely már szintén hagyománnyá kezd válni csapatunk tagjai között. Az immár 9. alkalommal megrendezett Sportfesztiválon Sensei Csaba, Szabó “Gazella” Pisti és Incze Laci képviselte klubunkat. Idén is több ezren vágtak neki a különböző futótávoknak, a gyalogtúrának, vagy a kerékpárral teljesíthető nagyobb távnak. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Egy értékes beszámoló az I. SHSZ táborról

Sensei Friss Ferenc beszámolója az idei nyári edzőtáborról, danvizsgáról, értékekről….mely igen komoly tartalommal bír!

Ajánlom mindenki figyelmébe!

A beszámoló ITT olvasható.

MEGTEKINTÉS

Jubileumi, 15. edzőtábort szerveztünk a Vekeri tónál

15 évvel ezelőtt indultak el az első Kyokushin karate edzőtáborok a debrecen melletti Vekeri tónál, a Dorcas campingban. Az edzőtáborokat a Berettyó Budo SE szervezte, s a baráti klubok mindig részt vettek ebben. Tavaly volt az első alkalom, hogy egyesületünk bonyolította le rendezvényt, most 2. alkalommal szerveztük mi a nagy hagyományokkal bíró nyári edzőtábort. A Shinkyokushin Harcművész Szövetség magas szintű szakmai munkája itt is mérvadó volt, s ezen elveknek megfelelően igyekeztünk kialakítani az edzések anyagát. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

A 4. SHSZ szakmai napon tanultunk

Szakmai szövetségünk soron következő szakmai napját most is a Tigris dojó központi edzőtermében tartottuk, melyhez Sensei Fris Ferenc biztosította a termet Június 23.-án. Egyesületünkből Sensei Rácz Csaba és az akkor még 4. kyus Incze Laci képviselte! A szakmai napon 2×2 órában gyakorolt a megjelent közel 60 fő, akik a harcművészeti alapokat gyakorolták és értelmezték Shihan Bencze Antal vezetésével.

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum