IV. SHOGUN évzáró bankett 2010

Hagyományainkhoz híven, a 2010-es évet is egy évzáró bankettel búcsúztattuk, mely most is Debrecen egyik kollégiumának éttermében lett lebonyolítva. A megjelent 100 fő a délelőtti vizsga után, felszabadultan várta az év értékelését és az ezt követő vacsorát és bulit!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szintfelmérő és övvizsga Debrecenben

18.-án délelőtt, egyesületünk debreceni és mikepércsi tagjai adtak számot tudásukról. Miközben kint szakadt a hó, a tornacsarnokban számos karatéka küzdött a következő tanuló fokozatért. A felkészült tanítványok komoly erőnléti, technikai és küzdelmi teszten vettek részt, melyet minden vizsgázó sikerrel abszolvált!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Küzdőedzés a Shogunnál

December 10.-én rendeztük meg soron következő nyílt küzdőedzésünket, melyen kilenc dojóból közel 50 fő vett részt. Debrecen mellett Mikepércs, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Nyíregyháza, Berettyóújfalu, Derecske, Püspökladány kyokushin karatékái, ill. Szatmári Gábor, Shotokan mester és tanítványa küzdött a tréningen.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Meglepetés a gyerekeknek

Mint minden évben, most is meglepetéssel kedveskedtünk a gyerekeknek December 6.-a környékén. Gyönkön “Mikulás futás” élményével és a polgármester úr ajándékaival lettek gazdagabbak a lurkók, míg Debrecenben a Mikulás látogatott el a 6.-i gyerek edzésre, ill. ajándékokat hagyott hátra a másnapi mikepércsi edzésen résztvevő gyerekeknek.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

„Mikulás futás”

December 5-én vasárnap, a tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan idén is megrendezésre került kisvárosunkban a „Mikulás futás”. A rendezvényen nem annyira a verseny, mint inkább a részvétel volt fontos, felhívni a figyelmet a mozgás, sportolás fontosságára és lehetőségeire. Gyönk sportéletében egyre nagyobb szerepet vállaló egyesületünk tagjai is elindultak, és megmutatták magukat a nem túl hosszú, mindössze 2 km-es távon.
(tovább…)

MEGTEKINTÉS

IV. Tigris dojo- Mikulás kupa

Ha a kedves olvasó böngészte már a Shogun Se honlapját, láthatta milyen sok versenyen vettünk már részt, és még nagyon sok versenyen fogunk. Most szerencsére egy olyan beszámoló jutott nekem, ahol csak pozitív eredményekről írhatok.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szlovák Open

Nov 27.-én, Szlovákiában vettünk részt a nemesócsai versenyen, ahol gyerekek és serdülők mérték össze erejüket. Két kisbusszal indultunk a hosszú útnak melyek közül az egyiket Mikepércs Önkormányzata biztosított a versenyzők utaztatásához. 8 versenyővel indultunk 4-en a mikepércsi 4-en a debreceni dojoból. Sokuknak ez volt az első versenyük ezért izgatottan várták az első küzdelmüket.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

A Mesekert oviban bemutatóztunk

Magyarország egyik legszebb ovijában jártunk Nov. 19.-én. Az ott megrendezett családi napon való bemutatózásra kértek fel bennünket, melyet nagyon szívesen vállaltunk el!

Ennek oka igen egyszerű. Az óvodában megmutatkozó minőség és a vezető, Körtvélyessyné Fekete Valéria nyíltsága, humora! szinte vonzza az odalátogatót! A nap keretein belül arcfestés, foci bemutató, torna és még sok minden más színesítette a programot rajtunk kívül.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum