2010 – Horvát Open, teljes eredménylista

Az Európa bajnokság és a Hungarian Open után, Európa 3. legkomolyabb versenye a Horvátországban, Samoborban rendezendő Branko Bosnjak emlékverseny, melyet immár 15. alkalommal bonyolított le a Horvát szervezet November 13.-án. A 10 ország, közel 70 versenyzőjét felvonultató viadalon meghatározó eredményeket szereztek a Magyar versenyzők!

Eredmények:

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Megyei Komplex Tanulmányi verseny

Hajdú-Bihar megye általános iskoláinak 4. osztályos tanulóiból, 3 fős csapatok indultak azon a komplex tanulmányi versenyen, melyen matematika, természet ismeret és magyar tantárgyakból állítottak össze kérdéseket a szervezők. Klubunk karatékája, Papp Krisztián a Lilla téri általános iskola csapatában indult és az összesítésben a 2. helyet szerezték meg  a 20 csapatból, 1 ponttal lemaradva a későbbi győztesektől.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Újabb nyílt küzdőedzés Debrecenben

MEGTEKINTÉS

Debrecenbe kéne menni…

Október 29-30-án a Shogun Team gyönki csapatából néhányan ellátogatottunk Debrecenbe. Az idő amit eltöltöttünk ott, rövid volt, de tanulságos. Végre megismerkedhettünk egy kicsit jobban a debreceni dojo azon tagjaival is, akik nem jöttek el a gyönki edzőtáborba hozzánk.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Derecskén jártunk

11. 12.-én páran Derecskére utaztunk, ahol a Berettyó Budo SE legnagyobb fiókklubjában, a Derecske Budo SE dojójában edzettünk. Pápai Zoli sensei kérésére az aznapi tréninget Sensei Csaba irányította.

Az edzést témája a küzdelem volt. Az előkészítő és rávezető gyakorlatok után páros gyakorlatokkal folytattuk a munkát, melyben a tiszta küzdelmet és a leghatékonyabb mozgást igyekeztünk megvalósítani. Részt kapott az edzésen a pajzsmunka is, az elkövetkezendő versenyeknek megfelelően, ill. technikai küzdelemmel zártuk az edzést.

Jól éreztük magunkat a szimpatikus Derecskei csapatban, Köszönjük a lehetőséget!

MEGTEKINTÉS

Spiritualitás és Harcművészet Szeminárium Visszhang

„Azt mondják korunk emberét az anyagiasság és az önzés verte bilincsbe. A gazdasági összeomlást és az anyagi világba vetett hit megingását sokak szerint spirituális eszmélés követi majd… Valóban sokan értékelik át napjainkban az életüket, gondolataikat. Az elmúlt hétvégén Jászberényben is megmozdult valami. A „Spiritualitás és Harcművészet” c. szeminárium láthatóan nagy hatással volt a résztvevőkre.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Norichika Tsukamoto a bajnok!

Véget ért 42. össz japán bajnokság

Schmidt Péter elmondása szerint nagyon jól küzdött Tsukamoto. Taktikus volt, több pontot is csinált és nem ment bele semmilyen fölösleges dulakodásba, verekedésbe.
A 32-be nagyobb nevek bejutottak, kivéve- Noihiro Nomoto, Shinji Sakamoto, Kenji Maegawa, Yoshiaki Kikuhara, Hideaki Koizumi. Mindegyikük jelentős küzdő a Japán mezőnyben, de nem jutottak tovább.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Spiritualitás és Harcművészet Szeminárium

Nagy várakozások előzték meg sensei Agócs által szervezett szemináriumot. A jelentkezők létszáma jól mutatta, hogy mind a témaválasztás mind pedig a meghívott mesterek személye érdekesnek bizonyult. 35 magyar városból és felvidékről is érkeztek tanulni shihan Benczétől, Kassai Lajostól és Myoken Zen mestertől.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

IV. Romanian Open – European Cup

17 ország 180  versenyzője indult el a IV. Romanian Openen, 10. 23.-án. Én először vettem részt ezen a versenyen. Eléggé izgultam, hisz az első nemzetközi junior versenyem volt ez, de vártam is a napot, hogy bizonyíthassak. A regisztráció és a mérlegelés után vártuk az ünnepélyes megnyitót.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum