10 évvel ezelőtt távozott el közülünk Andy Hug

Andy számomra a legnagyobb kyokushin és K1 harcos. Nagy hatással volt személye és teljesítménye pályafutásomra, példaértékűnek tartom életpályáját. Éppen ezért jelenik meg Ő a SHOGUN SE logójában is a híres, ún. baltarúgása közben!

Ajánlom figyelmetekbe Sensei Stefanovics József megemlékező írását a www.victorykarate.hu oldalon!

Nyugodj Békében Andy!

Osu!

MEGTEKINTÉS

7. EON Délibáb sportnap beszámoló – Szendrei Attila 10. kyu

“…….2010.07.10   56,8 km Hortobágyi kerékpár túra.  A részvétel aprópóját szintén ugyanerre a napra tervezett futóverseny adta. A kerékpár mellett döntöttem. Hogy miért? Évek óta kerékpározom néha többet néha kevesebbet. Az elmúlt hetekben a jó időkre való tekintettel sokszor pattanok kétkerekűre és észrevétlenül letekerek 20-30-40 km-es távokat. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

I. SHOGUN SE edzőtábor – Gyönk

2010 augusztus 5. és 8. között került megrendezésre az első karate edzőtábor Gyönkön, amely egyben a Shogun SE első tábora is volt. Gyönk kisváros Tolna megye közepén, a Hegyhát dombjai között kellemes környezetben várta a tábor résztvevőit. A karatékák a debreceni, siklósi és gyönki dojokból érkeztek, összesen 32-en. A tábor négy napos programját sensei Rácz Csaba és sempai Szabó György állította össze, amely napi három edzésből állt. Reggelente futó, erősítő, meditációs és légzőgyakorlatok, délelőtt a kihon, kata és bunkai kapott főszerepet, délutánonként küzdelemre való felkészítés folyt. Edzőink felváltva csoportbontásban (felnőtt/gyerek) foglalkoztak a karatékákkal. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Edzés a Berettyó Budo SE-nél

CsoportAugusztus 2.-án, hétfőn Rinyu Senseiékhez látogattunk páran. Egy jó hangulatú alapozó edzésen vettünk részt, melynek apropóját az adta, hogy edzőtársunk, Incze Laci felkeresse régi barátját, Rinyu mestert, akivel együtt kezdtek karatézni. Az edzés után jókat sztorizgattunk, nevetgéltünk az eltelt idők történésein.

MEGTEKINTÉS

Victory nyári tábor 2010. Július 28.-Augusztus 01. – Martfű

Martfű CsoportképSensei Stefiék tábora 28.-án szerdán kezdődött. Pethő Geri már ekkor részt vett az edzéseken, hisz barátjával, Dévényi Andrissal egy szálláson laktak. Sensei Csabi, Miki és Enikő a pénteki napon tudtak részt venni az edzéseken. A jelentős létszámú táborban több csoportban edzhettek a karatékák. Pénteken a kijelölt csoportnak és délután a zöld övtől fölfelé Shihan Tóni irányított edzéseket, míg a sárga és kék övesekkel aznap Sempai Szűcs Gergő és Sempai Jarábik Laci foglalkozott. A tartalmas edzések a györöki tábor magas szakmai színvonalának megfelelően itt is a minőséget nyújtották.

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum