torta önvédelem

Születésnapi rendezvény és övvizsga Gyönkön


Karate-kyokushinkai- Shogun SE-A debreceni Shogun Sportegyesület gyönki  csoportja március 2-án ünnepelte megalakulásának 5. évfordulóját.

Tudtad-e?
Tudtad-e… hogy egy átlagos golflabdában 336 gödröcske van.

A születésnap remek alkalmat teremtett egy nagyszabású közös ünneplés megszervezésére. Vasárnap délutáni rendezvényre nem csak csoport tagjai, hanem a családtagok, hozzátartozók, támogatók, meghívott vendégek és érdeklődők is meghívást kaptak.

Szorgos és lelkes előkészületeket követően a Tolnai Lajos Gimnázium kultúrtermében egy remek ünnepi program került összeállításra, melyet egy bemutató edzéssel kezdtek a karatékák. A közel 100 fő ízelítőt kapott a karate egy kis szeletéből, ütés –rúgás technikák, kihon, kata, küzdelmi gyakorlatok. A látványt színesítette és a kyokushin erejét demonstrálta, egy felnőtt kumite és Rácz Csaba sensei, vezetőedző törés bemutatója.

Az eltelt öt év

Az eltelt 5 évet  Szverle Árpád szedte csokorba. Kezdetektől –napjainkig minden fontosabb esemény megjelenítésre került egy nagyon jól sikerült prezentációban. Edzések, táborok, versenyek és elért eredményeinkről készített képek és videók összeállítását nézhették meg az érdeklődők.

Vasárnap délutáni ünnepi hangulatot megalapozta egy délelőtti szintfelmérő, melyen 7-en kyu és 5 –en kokyu övfokozati vizsgát sikerrel teljesítettek.

Gratulálunk!

 

 

Kedvcsináló

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Nekünk minden vélemény számít:

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>