Roppant jó évet zártak a shogunosok

Roppant jó évet zártak a shogunosok © Fotó: Magánarchívum
Debrecen, Mikepércs – Az egyesület kilenc versenyzőt adott a válogatottnak.

A Shogun Team Kyokushin karate egyesület 2015-ben is maradandót alkotott: mind a debreceni, mind a mikepércsi karatékák remekeltek, aminek hála a klub az ország 3. legeredményesebbje lett. Az egyesület kilenc versenyzőt adott a válogatottnak, akik közül hatan Európa-bajnokságon indulhattak. Balázs Panni a 3., míg Dávid Csaba az 5. helyen zárt a kontinensviadalon. A Shogun versenyzői tavaly 20 versenyen összesen 176 érmet szereztek, kiemelkedőt nyújtott Csaplovics Enikő, Szűcs Péter és Balázs Ákos.

Az egyesület az ország egyik meghatározó utánpótlás bázisát irányítja Debrecenben. A versenyzők mellett nagy figyelmet kapnak a seniorok és a Budo karate iránt érdeklődők is. A nyári nemzetközi edzőtáborban Jónás Alexa 1. dan, Szőllősi Levente pedig 2. dan mesterfokozatot szerzett.

A klub vezetője, Rácz Csaba 4. danos mester szerint az egyesület eredményességét a következetesen tervezett és elvégzett edzéseknek, valamint az klubtagok és szülők közötti erős kohéziónak köszönheti.

HBN



Zsanett, a nap szépe

Zsanett 20 éves tibolddaróci diáklány. Sosem unatkozik, mindig úton van. Fontosak számára az emberi kapcsolatok, főleg az igaz barátok. Fotók: Vega
tovább »






hirdetés