mester1 önvédelem

Rendhagyó edzés Berettyóújfaluban


Karate- kyokushin-Shogun Se - 2013.07.20- Berettyóújfaluban, a Berettyó Budo SE szervezésében és meghívására, rendhagyó karate edzésen vettek részt a környező települések klubjainak karatékái.

Tudtad-e?
Tudtad-e… hogy a magyar sportolók között Gerevich Aladár vívó szerezte a legtöbb olimpiai aranyérmet, szám szerint hetet, mellyel az olimpiák történetében is a legeredményesebbek között tartják számon.
mester1

Az edzés különlegességét az adta, hogy a trénerünk az ő általa alapított karate stílus (tsuyoi ryu) edzésmódszerei szerint irányította az edzést. Hanshi Gerry Bryan mester három tanítványával Angliából érkezett és elmondása szerint három évig edzett Japánban, ahol a kyokushin alapítójával (Masutatsu Oyama) is sokszor találkozott.

Saját stílust alapított

Nagy hatással voltak rá Oyama Sosai módszerei melynek elemeit beépítette a saját stílus irányzatába a „Sansin karatéba”. Saját szervezettel rendelkezik Angliában, amely 6 klubot foglal magában és nem, is szeretné bővíteni.

Hanshi Gerry Bryan mester

mester
mester2

Sajnálatos motor balesete miatt járáskönnyítő eszközre szorul, de amikor segítője vállára támaszkodva egy-egy ütés, rúgás elemet bemutatott látszott rajta a „Japán iskola”.

A mester, a csapat hozzáállását értékelte, mert elmondása szerint ilyen mentalitást utoljára japánban tapasztalt és a lányok teljesítményét külön kiemelte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Nekünk minden vélemény számít:

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>