2013.02.22 17:16; Frissítve: 2013.02.22 17:16


Kilenc érem a VIII. Zemplén Kupáról

VIII. Zemplén Kupa VIII. Zemplén Kupa
Sátoraljaújhelyen rendezték meg a VIII. Zemplén Kupa – Nemzetközi Kyokushin Karate versenyt, ahol Horvátország, Szerbia és Magyarország harcosai mérettettek meg.

A 276 versenyzőt felvonultató versenyen a Shogun Team 12 karatékával képviseltette magát, akik kilenc érmet gyűjtöttek be: Dávid Csaba, Szilágyi Áron és Nagy Dávid aranyérmet szerzett, Szűcs Péter (két kategóriában is), Kostyál Viktor, illetve Nagy Miklós második helyezést ért el, míg Kovács Imre, valamint Bokor Róbert a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Shogun Team február 23-án, szombaton szemináriumot tart 130 fő részvételével, és a szövetség vezetőjével, Shihan Karmazin György 5. danos mesterrel Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnáziumban.

HBN

A HAON LEGFRISSEBB HÍREI A CÍMLAPON: KATTINTSON IDE!

alt hiba beküldése


Comments 0

Hozzászólás

 

Szimonetta, a nap szépe

Szimonettának, a szépséges pátyodi diáklánynak egy régi nagy álma vált valóra azzal, hogy kipróbálhatott egy igazi versenyautót. Kissé izgatottan ült be mint navigátor,de aztán magabiztosan diktálta az itinert.
tovább »

LEGÚJABB HIREK Sport
BOON-LIVE- Női kosárlabda Közép-Európa Liga: ICIM Arad vs. Work Force-DVTK élőben!
A Női Közép-Európa Liga Final Fourjának döntőjében a Work Force-DVTK gárdája a romániai ICIM Arad [...] tovább »
Kötöttfogású Magyar Nagydíj – Lőrincz Tamás győzött, Kiss Balázs ezüstérmes
Szombathely, 2013. február 24., vasárnap (MTI) - Lőrincz Tamás, a 66 kg-os kategória londoni olimpiai ezüstérmese [...] tovább »
Visszavonul a 101 éves Turbános Tornádó – Videó!
A „turbános tornádó” néven ismert 101 éves Fauja Singh vasárnapi hongkongi futáson is rajthoz állt, majd a [...] tovább »
Pál Robin aranyérmes
A budapesti Syma-csarnokban rendezték a fedettpályás atlétikai országos bajnokságot. tovább »
Vizes vb – A férfiaknál a szerb, a nőknél az olasz csapat a fő csoportellenfél
Barcelona, 2013. február 24., vasárnap (MTI) - A magyar férfi vízilabda-válogatott a szerb, az ausztrál és a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


feedback

Login2