shogun önvédelem

A sportember és barát előtt tisztelegtek – Kardos Csaba emlékverseny Debrecenben


Karate-kyokushin-Shogun Se- Debreceni kyokushin klub, a Shogun Se Február 15.-én immár 3. alkalommal rendezte meg motivációs versenyét, mely tavalyihoz hasonlóan idén is Kardos Csaba, barát és sportember emléke előtt tiszteleg. A népes versenynek a Tóth Árpád Gimnázium tornaterme adott otthont.

Tudtad-e?
Tudtad-e… hogy Mezei Csaba és Farkas Zoltán, 10 óra alatt sorozatban nem kevesebb mint 57 603 darab dzsúdó dobással vágták egymást földhöz. 2003 óta ők tartják a Guiness-csúcsot.

8 klub 225 versenyzője nevezett az idei versenyre, ahol már az ifik is küzdöttek a serdülők, a gyerek 1.-2. kategória és az előkészítős gyerekek mellett.

Háttérben Kardos Csaba fotója

Háttérben Kardos Csaba fotója…

A 13.00-kor kezdődő versenyen, az országos rendezvényeknek megfelelő létszámú megmérettetésen izgatottan várták a gyerekek, mikor indulhatnak a küzdelmek.

A szabálymagyarázatot követően elkezdődtek négy küzdőtéren az előkészítős gyermekek küzdőjátékai, szurkolói pálcával. Őket a gyerek 1. és 2. kategória kyokushin küzdelmei követték, mely közben a kicsik már az eredményhirdetésnél sorakoztak. Minden gyermek és induló éremmel oklevéllel, sőt számos ajándékkal térhetett haza.

...és a népes gyereksereg

…és a népes gyereksereg

Volt arany, ezüst és bronz érem, de mégis a motiváció és a gyakorlás kapta aznap a legfontosabb szerepet.

 

 

Kedvcsináló

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Nekünk minden vélemény számít:

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>