Március 25.-én övvizsgán bizonyítottak karatékáink. Túlnyomó részben azok vizsgáztak, akik a decemberi teszten valamilyen oknál fogva nem lehettek ott. Páran példamutató szorgalmuknak köszönhetően kaptak lehetőséget az övfokozati előrelépésre ezen a tavaszi vizsgán.

A gyerekek nagyon meg akartak felelni edzőiknek és ez szerencsére meg is mutatkozott a teljesítményükön. Önmagához képest minden kis “palánta” dícséretet érdemel. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Bodnár Erik, de ezt vártuk is tőle!

A felnőttek közül most tettek első vizsgát az Ady csoportba járó karatékák, akik edzéseit Ludman Viktor vezényli. Egységes képet mutattak, egyértelműen látható volt a tudatos készülés eredménye.

Egyre jellemzőbb, hogy Senior karatékáink nem elégszenek meg a mozgás örömével, hanem újabb és újabb célokat tűznek ki maguk elé a karatéjukban is. Példamutató elánnal teljesített vizsgáját most is a két vizsgára jelentkező “apuka”; Farkas Bálint és Ludman Sándor is!

A felnőttek természetesen a küzdelmi tudásukat is bemutatták a vizsga végén, mely az egy éve elkezdett módszereknek megfelelően egyre egységesebb és hatékonyabb mindenkinek.

Gratulálunk Mindenkinek! Folytatás nyáron a II. SHOGUN edzőtáborban, Júniusban!!!