18.-án délelőtt, egyesületünk debreceni és mikepércsi tagjai adtak számot tudásukról. Miközben kint szakadt a hó, a tornacsarnokban számos karatéka küzdött a következő tanuló fokozatért. A felkészült tanítványok komoly erőnléti, technikai és küzdelmi teszten vettek részt, melyet minden vizsgázó sikerrel abszolvált!

Azon gyerek karatékák, akik még nem értek meg a következő övfokozat megszerzésére, egy szintfelmérő vizsgát tehettek, melyen az erőnléti gyakorlatoktól kezdve, az ügyességi feladatokon át a Judo elemekig számos feladatot teljesítettek a lurkók. A sikeres szintfelmérőt követően egy emléklapot vehettek át tanítványaink.

Az övvizsgázók igen szép számmal vállalták a megmérettetést. Mind a gyerekek, mind a felnőttek megállták a helyüket. A közös vizsgán, az életkori sajátosságokat figyelembe véve értékeltük a teljesítményeket, hisz a kicsiktől a seniorokig minden korosztály képviselte magát.

Az egész délelőttöt kitöltő vizsga sokaknak szép karácsonyi ajándékot hozott, de ezt nem kapták a tanítványaink, hanem komolyan megdolgoztak érte, és megszerezték!!!

Gratulálunk Mindenkinek!