Mint minden évben, most is meglepetéssel kedveskedtünk a gyerekeknek December 6.-a környékén. Gyönkön “Mikulás futás” élményével és a polgármester úr ajándékaival lettek gazdagabbak a lurkók, míg Debrecenben a Mikulás látogatott el a 6.-i gyerek edzésre, ill. ajándékokat hagyott hátra a másnapi mikepércsi edzésen résztvevő gyerekeknek.

A szép számban megjelent Debreceni lurkók már izgatottan kezdték az edzésüket hisz tudták, valami készül. Az edzés közepe táján meg is érkezett a Télapó a teli puttonnyal. Most aztán a fegyelemre nem lehetett panasz, mert minden szempár a fehér szakállú Mikulásra figyelt.

A gyerkőcök különböző karácsonyi dalokkal fogadták a messziről jött vendéget, miközben a kedves szülők bőszen kattogtatták a számtalan fényképezőgépet.

Miután a Mikulás kifejtette a gyerekeknek, hogy az edzésen a legfontosabb dolgok a fegyelem és a figyelem, mindenkinek névre szólóan átadta a megérdemelt mikulás csomagot. Virgácsot most nem kapott senki, mindenki jól viselkedett :)

A Mikulás az edző bácsikat sem hagyta ki az ajándékozásból, melyet nagy örömmel vettünk mi is át, hisz belül mindannyian gyerekek vagyunk!

További képek a galériában!