December 5-én vasárnap, a tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan idén is megrendezésre került kisvárosunkban a „Mikulás futás”. A rendezvényen nem annyira a verseny, mint inkább a részvétel volt fontos, felhívni a figyelmet a mozgás, sportolás fontosságára és lehetőségeire. Gyönk sportéletében egyre nagyobb szerepet vállaló egyesületünk tagjai is elindultak, és megmutatták magukat a nem túl hosszú, mindössze 2 km-es távon.

Elrajtolt a csapat

Shogun apa és fia

A Shogun-különítmény egy része

Száraz, kicsit hideg időben kellemes kocogással teljesítettük a távot. Célba érkezőket apró meglepetés várta, a korcsoportok (gyermek és felnőtt) első beérkezői külön ajándékot is kaptak. Külön gratulálok a gyermek korcsoport képzeletbeli dobogós helyezetteinek: Ringwald Ádám, Szaka Zsombor és Bakonyi Ádám, mindhárman a Shogun SE karatékái.

A kötelező Mikulás jelmez

Kis krampusz

Ádám elsőként érkezett a célba

Katz Gyula polgármester átadja az ajándékot

Köszönet minden induló egyesületi tagnak, valamint szüleiknek, hogy részvételükkel, jelenlétükkel színesítették a programot, valamint köszönetet szeretnék mondani a szervezőknek és minden indulónak, akik úgy gondolják, hogy mindennapi életünkben fontos a sport, a mozgás és ezzel a jelmezes Mikulás futással felhívták erre a figyelmet.

Bakonyi Ferenc
Gyönk