Elérkezett az őszi szezon első nagy megmérettetése, ahol  csapatunkat 6 fő képviselte. Versenyzőink mind a verseny napján mind pedig az azt megelőző hosszas felkészülés során próbálták a maximumot nyújtani.  Mindenki megtapasztalhatta, hogy milyen nehéz éles helyzetben teljesíteni, milyen mikor egy ellenfélen nem sikerül az első menetben felülkerekedni, milyen mikor már ismert ellenfelekkel kerülünk szembe a tatamira lépve és többek között azt is, hogy mennyivel másabb egy külföldi versenyzővel szemben bebizonyítani a bíróknak, hogy igenis mi vagyunk a jobbak.

Ezek ellenére az egyesületünk képviselőinek teljesítményére a „tisztességes helytállás” volt a jellemző. A délelőtt a kata versenyszámokkal kezdődött, ahol a magyarok a külföldi „kihívókat” magabiztosan utasították maguk mögé.

Ezután a küzdelmek következek, melynek sorozatát az ünnepélyes megnyitó szakította meg. Sensei Szabó György a nyári Balatonföldváron történő dan vizsgán sikeresen abszolválta a 3. dan fokozatának követelményeit, így ezen a rendezvényen vehette át az immáron három arany csíkkal díszelgő fekete övét.

A megnyitó után a küzdelmek  folytatódtak ifjúsági, junior és felnőtt kategóriában. A verseny végére csapatunk 1 arany, egy ezüst éremmel és sok-sok tapasztalattal lett gazdagabb.

Az eredményeknek örülünk, de már a következő célok és azoknak megvalósítása lebeg a szemünk előtt. Köszönjük szépen a gyakorlási lehetőséget a verseny szervezőinek!