Szeptember 15-én a Shogun népes versenyzői csapata az őszi szezon első versenyére látogatott el a közeli Balmazújvárosba. Ezen a napon több karatéka először élhette át, milyen érzés a tatamin állva harcolni a dobogó legfelső fokáért, de számos indulónak lehetőséget nyújtott a verseny, hogy felmérhesse, hogyan sikerült az alapozó időszak és milyen formában van az újabb szezon nagyobb kihívásai előtt.

Szombat délelőtt a kisebbek megmérettetései kezdődtek el, ahol a gyerekek megmutatták, hogy ellenfeleiknek komolyan számolniuk kell velük a jövőben. Az ünnepélyes megnyitó után sorban léptek tatamira a nyerni vágyó, harcos versenyzők.

A rendezvény végén a felnőtteké lett a főszerep, ebben a kategóriában a Shogun SE egy „legtechnikásabb férfi felnőtt versenyző” és egy „legharcosabb női felnőtt versenyző” címmel lett gazdagabb. Egy jó hangulatú és magas színvonalú versenynek lehettünk részesei, ahol mindenki „ vagy nyert vagy tanult”.

Köszönjük szépen a lelkiismeretes szervezést a Balmaz Karate SE tagjainak és Sensei Berecz Gábornak, akinek ezúton is szeretnénk gratulálni a sikeres övvizsga letételéhez!!