Május 20-án a Shogun Team csapatából 13 versenyző,Sensei és kísérőink vettük az irány Siklós felé. 18 óra után valamivel megérkeztünk a verseny helyszínére,ahol gyorsan lemérlegeltek harcosaink. Ezt követően elfoglaltunk a szállásunkat Harkányban,egy csendes kis camping területén,majd egy siklósi étterem felé vettük az irányt,ahol egy csapatszelfi után a jészberényi Yakuzákkal együtt elfogyasztottunk egy ízletes vacsorát.

Másnap reggel újult erővel érkeztünk meg a helyi sportcsarnokba. A verseny egy ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét,majd azonnal folytatódott a lányok és a kisebbek küzdelmeivel. A nap végére már csak a felnőtt férfi versenyzőink maradtak,ezért küzdötte például Szűcs Peti a verseny utolsó és egyben egyik leglátványosabb viadalát. Végül az eredményhirdetés is lezajlott és a SHOGUN kiáltást követően,tapasztalatokkal telve elindultunk hazafelé.

Közben útba ejtettük a nevezetes harkányi fagyizót,ahol mindenki jóízűen elfogyasztott néhány gombócot.

Egy jól megszervezett megmérettetésen vehettünk részt,melyet egy igazán lelkes egyesület és vezetőjük,Senpai Dr. Pápai István koordinált. Összességében eredményesen szerepeltünk,mindenki odatette magát,kisebb-nagyobb sikerrel.

Szerény személyemről annyit,hogy életem első felnőtt versenyén,Siklóson szereztem meg az első helyet!

Köszönjük szépen a lehetőséget!

Osu!

Farkas Adrienn 3.kyu