2014 szeptemberében, az iskolakezdéssel egy időben 2 új kezdő csoport is indult a Shogun dojoban. A kisebbik és a nagyobbik gyerekcsoportba érkező kezdő gyerekek november 29-én szintfelmérő vizsgát teljesítettek edzőik előtt. Ez a megmérettetés a szülők számára nyitott volt, megnézhették, hogy gyermekük mennyit fejlődött, mennyit haladt előre ebben a sportágban a kicsivel több, mint két hónap alatt.

A napot a kisebbik gyerekcsoport karatékái kezdték. A bemelegítést és átmozgatást követően az alap technikákat mutatták be állásban, majd mozgásban is.

Erőnléti, és zsákon elvégzendő feladatokat is kaptak. Elméleti kérdésekre is felelniük kellett. A vizsgát egy eredményhirdetés zárta.

Ezután az edzői csapat pihenésképpen együtt ebédelt a szomszédos Semann étteremben.

Délután a nagyobbik gyerekcsoport tagjai várták izgatottan, hogy megmutathassák, hogy mit tudnak. A szülők ezt a vizsgát is megnézhették.

Mivel ezek a gyerekek már érettebbek, korban előrébb járnak, mint a délelőtti csapat, ezért nekik a terhelés is más volt.

Több erősítő feladatot kellett végrehajtaniuk, illetve ők már időre végezték el a zsákmunkát is. Csaba Sensei ezt a vizsgát is egy értékeléssel zárta.

Tartalmas nap volt a mai, hiszen egyértelművé vált számunkra, hogy klubunk jó úton halad, és minőségi munkát végzünk. A gyerekek rengeteget fejlődtek és tanultak az elmúlt időben, amire nagyon büszkék vagyunk!

Még egyszer gratulálunk Mindenkinek!!

Osu!:)