Szeptember 11-én rendezték meg a XVII. J&S Speed Kupát Tarjánban, ahol az utánpótlás korosztály kataban és küzdelemben, míg a felnőttek csak kataban mérhették össze erejüket. 40 klubból, közel 400 versenyző érkezett a dunántúli városba. A Shogun Teamet 25 fő képviselte. A korai indulás ellenére, egy 50 személyes busz telt meg a versenyzőkkel, szülőkkel és edzőkkel. A tavaly őszi versenyen a Shogun Team volt a legeredményesebb csapat, így igyekeztünk mindent megtenni, hogy ez idén is így legyen. Ez a dunántúli megmérettetés fontos felkészítő állomása volt az őszi versenyidőszak fő versenyének, az Utánpótlás Magyar Bajnokságnak. Szerettük volna látni, hogy a sok edzés mellett a gyerekek hol tartanak a felkészülésben, hogyan kezelik a versenyhelyzetet, valamint ki mennyit fejlődött az előző versenyekhez képest. Minden olyan karateka, aki szerette volna kipróbálni magát, akár kataban, akár küzdelemben, ezen a versenyen lehetőséget kapott rá.

Csapatunk ismét szépen szerepelt, és az egyik legeredményesebb klub lettünk. 2 aranyérmet, 4 ezüst -, és 4 bronzérmet sikerült megszereznünk.

Látva a gyerekek fejlődését, és sikerét tudjuk, hogy jó úton járunk, és érdemes még több időt, energiát és figyelmet szentelni ezeknek a srácoknak és lányoknak! Hisz nem csak jó versenyzőket, karatésokat, hanem tisztelettudó, magabiztos és céltudatos embereket szeretnénk belőlük nevelni, akik biztosan megállják a helyüket az élet bármely területén.

Eredmények:

Aranyèrmesek:
-Nagy Mátè
-Tóth Zoltàn

Ezüstérmesek:
-Balázs Panni
-Balázs Ákos
-Csaplovics Enikő
-Dávid Csaba

Bronzèrmesek:
-Kis Alexa Viktória
-Szűcs Péter
-Boros Krisztián
-Erdei Bence

Hajrá Shogun!

Osu!